To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Spotted TIPO -
Ja dziś wracając do domu zauważyłem, że w białym tipo taxi o którym pisałem parę postów wcześniej siedzi kierowca. Zatrzymałem się i chciałem pogadać jak mu się auto sprawuje, bo pewnie jak taksiarz to ma już parę km najechane, ale przez telefon nawijał. Może następnym razem;)
-
Niedawno też spotkałem i taksiarza, pogadaliśmy, mówił że to nie jego auto tylko korpo i jeździ pierwszy dzień i tak mu się spodobało że zastanawia się nad kupnem swojego prywatnego tipo.
Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka
-
Dziś mi się udało porozmawiać z gościem od tipo z taxi rydwany miasta - okazało się, że kupił w sumie 12 sztuk :D Wszystkie z silnikiem 1.4 95 km. Mówił, że generalnie jest bardzo zadowolony, auta jeżdżą, zarabiają na siebie (widziałem koło w bagażniku, więc pewnie LPG). Ostrzegał tylko żeby oleju pilnować, że w wielu autach było tak, że silniki nagle zaczynały pić jak szalone i żeby tego momentu nie przegapić. Zapytałem go też o dziurę między 1. a 2. biegiem - powiedział, że jest coś na rzeczy, że w sumie wszystkie jego auta tak mają i trzeba się przyzwyczaić.
-
kemping Pik- Pogorzelica - biały na wadowickich numerach dzisiaj
-
Tipo tu, Tipo tam! Wczoraj ok 18 biały sedan Carrefour Dąbrówka. Dzisiaj brązowy sedan taxi okolice Spodka.
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
-
Na Tychach wczoraj widziałem 3 :) 1 HB jak jechałem do pracy (SK), drugi HB jak wracałem z pracy (KR) i jeszcze sedan w ciągu dnia.
-
Dwa dni temu centrum Szczecina. Brązowy Tipo sedan z wgnieciona klapa od bagażnika. Pewnie słupka nie zauważył
-
Wczoraj w Łebie widziałem dwa razy na numerach GD Tipo SW kolor taki szary. Jechał kierowca i ktoś jeszcze w środku. Ale nie było sposobu porozmawiać.
-
To może dla odmiany coś z południa Polski - dzisiaj rano ok. 7:10, droga krajowa 52 w okolicach Krzywaczki, kierunek Wadowice - czarne Tipo sedan.
Następnie ok. 12:00 ul. Dietla Kraków - białe Tipo sedan obklejone w jakieś barwy firmowe.
Obserwacja w drugą stronę nie była możliwa, bo ja moje niestety "popsułem" i jeżdżę zastępczym...
-
A widzieliście tego? Auć, to musiało boleć, nie wiem co bym zrobił, gdyby to mi się trafiło... https://www.otomoto.pl/oferta/fiat-t...-ID6yXf9P.html
-
Za 45k z ruszoną podłogą? Fantasta...
Wysłane z mojego SGP621 przy użyciu Tapatalka
-
1 załącznik(i)
Załącznik 28484
A ten jak Wam się podoba?
Niestety mój.
W konkursie co oznacza "j" w moim nicku nie ma nagród.
-
-
Auto do odratowania, ale wymaga oględzin. Widać drzwi dostały najmocniej, ale ciekawe co ze słupkiem czy resztą.
-
Cytat:
Napisał
Łowca_j
Załącznik 28484
A ten jak Wam się podoba?
Niestety mój.
W konkursie co oznacza "j" w moim nicku nie ma nagród.
Łowca jeleni ?
-
Krwi nie widać, jeleń żyje?
-
Jak ten jeleń śmiał to zrobić twojemu tipkowi :mad:! A tak na serio najważniejsze, że człowiek cały, a auto to rzecz nabyta, się wyklepie :lol:.
-
Cytat:
Napisał
wpfiat
Auto do odratowania, ale wymaga oględzin. Widać drzwi dostały najmocniej, ale ciekawe co ze słupkiem czy resztą.
Dla Mietka blacharza nie ma rzeczy niemożliwych. Pytanie tylko jak to zrobi żeby zarobić, na ile starannie. Ja miałbym obawy, to auto dla jakiegoś blacharza by zrobić je dla siebie, ale on nie da 45k. Dla każdego innego zrobi byle jak, kupa szpachli i "będzie Pan zadowolony".
Wysłane z mojego SGP621 przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
gilbert3
Krwi nie widać, jeleń żyje?
Bestia zwiała.
Cytat:
Napisał
ffun
się wyklepie
Się wyklepało. Uszkodzone były na szczęście tylko zewnętrzne części, wycieraczki i szyba.
To było rok temu. Jechaliśmy do Nicei na mecz. Na tym czerwonym z tyłu przyjechała astra, którą znienawidziłem na jakiś czas. Teraz jednak z sympatią wspominam to autko. Objeździliśmy w nim trochę okolice Nicei i parkowaliśmy przez kilka dni bez najmniejszej rysy.
Trochę niefajnie, że kupiliśmy tipo pod ten wyjazd.
-
Takich rzeczy nie przewidzisz, ale zawsze można mieć nadzieję 😁
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka