To jest widok strony w wersji do druku
-
wyglada dobrze to lusterko :) co do piskow to po prostu pompa wieksze obciazenie dostaje, niekoniecznie jest to oznaka ze pada. Co do lekko spadajacych obrotow gdy sie kreci kiera w miejscu to normalne :) Natomiast martwi troche roznica w odcieniu koloru....
-
Cytat:
Napisał
turek86
Tak to wygląda po założeniu lusterka, trochę mało sztywno, ale się trzyma.
Załącznik 8099
ciekawe jak bedziesz jezdził po dziurach czy nie odpadnie
-
Jak dobrze przyklejone to nie ma prawa:)
-
Cytat:
Napisał
CichyJerry
ciekawe jak bedziesz jezdził po dziurach czy nie odpadnie
Trzyma bardzo mocno i na pewno nie odpadnie samo od siebie.
-
2 załącznik(i)
Kupiłem sobie dziś biały podkład żeby zobaczyć czy białe felgi będą się jakoś prezentować. Jeżeli zostaną białe to bębny i zaciski na czarny młotkowy.
Załącznik 8126Załącznik 8127
-
Eee całkiem przyzwoite te białe fele. A bębny i zaciski pod kolor auta zrób.
-
-
no fele dobrze pasuja do auta
-
prędzej niż malowane mogło mieć drzwi wymienione...
szwagier ma Lagunę...niby ciemna zieleń, ale...no właśnie, jak stoi pod słońce to maskę ma czarną, a resztę zieleń, a jak patrzy z drugiej strony to maska zielona, a reszta auta czarna...taki urok niektórych metalików-pseudokameleonów niestety :/
-
4 załącznik(i)
Jednak zostałem przy srebrnych felgach a tu mała fotorelacja. Musze powiedzieć, że jestem potwornie zaskoczony jaki efekt dał spray za 9zł :D
Felga wyszpachlowana, zmatowiona i odtłuszczona
Załącznik 8298
Podkład
Załącznik 8299
I efekt końcowy
Załącznik 8300Załącznik 8301
-
-
no efekt super :) ciekawe jak sie sprawdzi w terenie :)
-
Ładnie to wyszło;-)jak nowa fela;-)
-
Do tego będzie czerwony zacisk i chyba czarny bęben. Dużo zaprawek lakierniczych a potem dobra polerka. Jest co robić
-
-
Zza tych kółek to będzie widać czerwień;-)
-
Good job! Ładnie wyglądają, moim zdaniem lepsze srebrne niż białe. A co do zacisków, to może jakiś ciemny czerwony... hmm... wiśniowy, najlepiej w macie? ;)
-
-
to jak przód czerwony to i tył chyba też - a przynajmniej tak mi się wydaje :)
felgi mi się podobają...ale moje Palio na takie luksusy musi jeszcze poczekać...
-
3 załącznik(i)
Coś tam się ruszyło ... Na zdjęciu wyszło pomarańczowo, ale w rzeczywistości jest ładna, żywa czerwień.
Załącznik 8447 Załącznik 8448 Załącznik 8449