nie no po polerce to oczy wychodzą.. no jak taki efekt osiągniesz to bedzie zajebis***
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
nie no po polerce to oczy wychodzą.. no jak taki efekt osiągniesz to bedzie zajebis***
To jest widok strony w wersji do druku
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
Niestety. Z przykroscia a moze trudno powiedziec z czym..nie potrafie wypolerowac tak jak to jest na podanym innym zdjeciu. Poprostu niewiem czy zle to robie czy jak..Nie udaje mi sie wyciagnac tego polysku ani pasta polerska..ani mleczkiem cif..Zdaje mi sie ze to matowie.Choc moge na ten czas pochwalic sie wieksza czescia srodka..ktory postaralem sie potraktowac tylko plakiem.Ten element mnie cieszy..Załącznik 7347
Niestety mniejsza czesc..na ktorej sa pokretla poszla do ponownego matowienia i malowania.
Moje refleksje na temat takich rzeczy..Napewno jesli ma sie ograniczony budzet..albo miejsce robocze..lub nawet checi - Odradzam malowanie sprayem..
Lepiej tak jak najwyrazniej z czasem ja to zrobie..zaszyc sie w piwnicy z gniazdkiem..Pistoletem elektrycznym i malowac to farba..Fakt nie wychodzi to az tak zle..Ale powiem jedno - 3 raz to ja raczej juz do mniejszej czesci srodka plastiku nie bede podchodzil :P..
nie no ładnie to jest zrobione, dobry ma połysk.. nie każdy potrafi tak zrobic jak ty.. mi tam pasuje.. :D
dokładnie,nie masz co narzekać jak na pierwszy raz to i tak dobrze wyszło;-)
Jutro postaram sie zaprezentowac jak to bedzie w samochodzie :D....
ps: sam siebie nieznam...Mniejszy element poszedl na kolejna polerka..tym razem zrobilem to juz najdokladniej jak moge i w piwnicy :D...Teraz juz pieknie wyglada :D...
hah..
Zastanawia mnie jakby wygladala reszta rzeczy pod blysk - obwodki klamek itp..oczywiscie wszystko w srodku
Pytanie kolejne - Gdzie robic przeglad techniczny??- Jakas normalna zaufana stacja kontroli czy ASO??
Załącznik 7378Załącznik 7379
Tak to wyglada na dzien dzisiejszy juz pomalowane...z plakiem na wierzchu.Wystarczy tylko zlozyc w samochodzie..Ale to pewnie zrobie dzis wieczorem albo jutro..Poniewaz mniejsza czesc wydaje mi sie jeszcze zbyt miekka powloka lakieru..Wiec dla swietego spokoju jeszcze sie wychladza wygrzewajac na balkonie :)
no fajnie fajnie to wygląda..
no ładnie wyszło;-)
:dlon::bravooo: :)
FAjnie to wygląda.
mam jeszcze Troche wolnego czasu..Wiec sie zastanawiam czy innych elementow nie Potraktowac tak samo..Np. Reszte kratek i obramki od otwierania drzwi..Bo raczke zamykajaca drzwi to mysle ze nie..To sie moze mocno nagrzewac a niechcialbym jakby co brudzic rak sobie i komus..Jutro wizytacja z mokra szmatka w samochodzie - Nazbieraja sie troche tego kleju :P
no obramówki do przycisków otwierania szyb to dobry pomysł ;)
I tak to wyglada w srodku. Mysle ze nawet zajebiscie. Moze troche razic dolna czesc..Ale jak dla mnie jest niczego sobie..Jakie wy macie zdanie??
Załącznik 7426
Dzis odrazu pojechalem na kontrole techniczna..rownoczesnie przeglad gazu.
Dowod podbity bez problemu - Calutki koszt to 220zl.
Mam pytanie pany - Jaki wosk polecacie do prac recznych - szmatka i raczka :D..Zastanawia mnie czy nie zrobic woskowania dobrym porzadnym woskiem po myciu bezdotykowym czy jak to sie nazywa..
Pozostaje tylko pytanie czy po nalozeniu w myjni takiego wosku w plynie bede musial go zmyc czy jakos tak czy bedzie tego lepszego za duzo czy jak ?? :P
zrób sobie wszystkie czarne plastiki jakie masz w aucie na taki pomysłk i będzie zajebiscie
Wlasnie w tym rzecz ze niechce wszystkich - Wiesz to by raczej psulo calosc..Wszedzie polysk..albo widac palce..Tak jak bylo z tymi stickerami..Gdybym obkleil to by nie bylo tak pieknie.
Ogolnie odnosnie malowania chcialbym myslec nad takimi rzeczami odnosnie drozszych samochodow - Gdzie jest seryjnie polysk na czym a na czym nie..Niechce sie kierowac bezgusciem czy jakos tak..
Napewno ladniej by wygladalo - gdyby sama raczka byla w "chromie" a obwodka czarna..Ale zobaczymy.
Teraz choc niemam duzo kasy..musze sie postrac puki mam wolny czas znalezc kogos kto mi zlikwiduje 2 ogniska rdzy..Zaczyna mi chyba atakowac blotnik od spodu :)
Szczerze to pierwsze co pomyślałem że za dużo kombinujesz i wyjdzie jakaś masakra ale teraz widzę że nie jest źle :)
przegląd gazu ? co robili i wzieli 60 zł?
poprostu przeglad co 10 tys...Sprawdzili czy nie ucieka..czy wszystko dziala i takie tam cos pod komputerem...
Pewnie wymiana filtra fazy ciekłej.. Też mam przeglądy co 10 tyś.. Przynajmniej na gwarancji tam będę jeździł..
Filtry wymienia po 20tys. Ja bylem tylko przy Kontroli zawieszenia itp.
Panowie..potrzebuje jakiegos tunelu czy cus...Mam 2 miejsca ktore mowia sobie Czas na Obiad - Prywaciarz za takie 2 dziury konserwacja itp..zarzadal 200zl..Tylko moim zdaniem sie pomylil bo te miejsca sa za przednimi kolami..Bardziej w blotnikach ale od spodu samochodu..gdzie sa dziury - na moj rozum sa to jakies technologiczne - bo nie wydaje mi sie zeby zrobili sie dziury w tych samych miejscach po obu stronach tej samej wielkosci..
Mysle ze dalbym rade sobie sam to zrobic..Ale w sumie potrzebuje jakiegos tunelu..Mechanicy nie bardzo chca sobie wynajac..Co robic??
Zdjecie nie jest moje - Chodzi o te dziury http://www.fotosik.pl/showFullSize.p...63f30174cfa22b