To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Bravurka Viruska -
FELGI ALU FIAT,4X98,ET40,15" (2183709802) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
A mi by się marzyły takie oryginały.. Tyle że do tego oponki i już wiem że mnie nie stać.. Może w następnym sezonie kupie jakieś fele 14..
Ale raczej też oryginały np:
FELGA FIAT PUNTO BRAVO BRAVA 14" (2124294756) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
-
Te pierwsze zawsze chciałem miec ;)
-
proponuje podzwonić po ludziach którzy rozbieraja auta na cześci bądź poszukac na szrotach.
Widzialem te z pierwszego linku raz na strażackiej(taki szrot z czesciami w wawie) za bagatela 400zł (powiedziano mi 100zł za sztuke z oponami) opony w zarąbistym stanie wielosezonowe. gdybym wtedy mial gotówke były by moje
-
1 załącznik(i)
Załącznik 2850 ta też jest piękna ;)
Panowie!!! Jakbym miał dawać 500zł za takie alumy jak prezentuje byrrt to bez obrazy wolę mieć tą kasę w kieszeni i jeździć na stalówkach, ni to w ząb ładne, ni to w oko efektowne
-
Widzisz - kwestia gustu ;) Mi się np. te ostatnie felgi co pokazałeś strasznie... nie podobają ;)
Za niezaprzeczalny plus felg tych co pokazałem jest to że są oryginalne, masywne i nie pogniesz ich na pierwszej dziurze..
-
Cytat:
Napisał
egon
moze tak, ale uwierz mi, ze 1000zł, bym i tak nie dał, chociaż fajne są i pewnie warte tej ceny
Czy warte swojej ceny, no to trudno powiedzieć, ciekawe kto te felgi produkuje bo chyba a raczej na pewno jakiś mały żółty skośnooki człowieczek. Pierwsza większa dziura i felga do wymiany czy prostowania. Ja osobiście wolałem dobrą markową używaną felgę niż to piękne cudo marki "Noname"
-
No więc właśnie - nawet z moim "oponiarzem" jak gadałem to mówił że "jakby Pan chciał alusy kupować to najlepiej oryginalne, bo te chińskie g*** co jest na rynku się gnie na pierwszym wyboju"
-
Virusek, szeroką stal pomalowaną na czarny mat z czerwonymi rantami i śrubami, albo ,,lusterko'' zamiast czerwonego.
byrrt te aluski co pokazałeś dobrze by wyglądały ale na zwykłym wysokim bravo w kolorze beżowym czy srebrnym, do projektu Viruska nie będą pasowały.
-
Cytat:
Napisał
Jelcyn
te aluski co pokazałeś dobrze by wyglądały ale na zwykłym wysokim bravo w kolorze beżowym czy srebrnym
Na moim też by fajnie wyglądały ;) Ja nie mówię że to jedyne dobre i słuszne felgi, ale wspomniałem że trzeba uważać na jakość chińskich alusów..
-
-
Cytat:
Napisał
Virusek
Konkurencja
No bez kitu tak to trzeba nazwać ;) Ale nie ma "wstawek" czerwonego ;)
-
Cytat:
Napisał
Virusek
Konkurencja
A to swojego też sprzedajesz :?:
-
Wystawiłem z czystej ciekawości, zero zainteresowania ;)
Także mody trwają dalej ;)
Teraz zastanawiam się na przemalowaniem samochodu, czarny mat to już wyśpiewany temat ;)
-
Cytat:
Napisał
byrrt
Ale nie ma "wstawek" czerwonego
Sprzedający nie pochwalił się wnękami, kielichy zielone....
Zresztą prześledziłem wszystkie samochody w czarnym macie... 95% mają wnęki w oryginalnym kolorze :cool:
-
Także Panowie żegnamy się z czarnym matem....
Temat za bardzo wyśpiewany...
Jak auto będzie wyglądać to dopiero ujawnię po skończonej pracy
Na dzień dzisiejszy śmigam już w 50% nowym samochodem:
- nowe sprzęgło, docisk oraz łożysko oporowe
- nowy olej w skrzyni biegów
- nowy olej w silniku Castrol 10W40
- nowe świece
- nowe kable NW
- nowa sonda lambda
- poprawiony układ wydechowy
- nowy rozrząd
- nowa pompa wody
- nowe napinacze oraz rolki prowadzące
- wymiana foteli
- nowe przednie zawieszenie: wymiana wahaczy, wymiana końcówek kierowniczych, wymienione amorki na KYB, wymiana sprężyn - 30mm
- nowe tarcze hamulcowe
- nowe klocki hamulcowe
- dużo nowych pierdółek
Autko jeździ jak marzenie, teraz stoi i czeka na nowy kolorek oraz alumki oraz instalacje LPG ;)
Jeszcze muszę wymienić tylne zawieszenie :P
-
Cytat:
Napisał
Virusek
- nowe sprzęgło, docisk oraz łożysko oporowe
- nowy olej w skrzyni biegów
- nowy olej w silniku Castrol 10W40
- nowe świece
- nowe kable NW
- nowa sonda lambda
- poprawiony układ wydechowy
- nowy rozrząd
- nowa pompa wody
- nowe napinacze oraz rolki prowadzące
- wymiana foteli
- nowe przednie zawieszenie: wymiana wahaczy, wymiana końcówek kierowniczych, wymienione amorki na KYB, wymiana sprężyn - 30mm
- nowe tarcze hamulcowe
- nowe klocki hamulcowe
- dużo nowych pierdółek
No to nieźle ;)
-
Tak powinno być w każdym aucie, dobra robota.
-
Jestem tylko ciekaw, co za kolor teraz będzie ;)
-
3 załącznik(i)
Żeby nie było że nic się nie dzieje...
Załącznik 3394
Załącznik 3395
Załącznik 3396
Efekt uzyskałem za pomocą gąbki do naczyń :P pod pierniczyłem teściowej jedną gąbkę i z nudów rozpocząłem matowanie matu... jakoś tak jaśniej :P
Dla ciekawych jaki kolor będzie... odpowiedź prosta... matowy ;)
-
wszyystko ladnie :)
ale ten wgniot na masce psuje caly efekt....
i ten szary moim zdaniem lepiej wyglada od poprzedniego