Chętnie bym przyjął tą pochwałę ale polerka była robiona w zakładzie który się tym zajmuje ;) Bo felga miała strasznie pozdzierane ranty i nie wiedziałem czy sam dam radę ;)
To jest widok strony w wersji do druku
Damian ile płaciłeś za regeneracje felg (rozumiem, że napawanie, toczenie, szlifowanie i polerka?)?
Za całą polerkę plus jeszcze prostowanie bo felgi nie były proste jak gwarantował sprzedawca na aukcji i przez telefon, zapłaciłem 350 zł, w tym było zdjęcie opon, a później założenie i wyważenie ;)
A masz jakieś zdjęcie przed regeneracja? BO chciałem zobaczyć jaka różnica :)
No czyli normalna cena.. Ja za felgi dałem 300, prostowanie 2ch 60zł, resztę sam zrobię - liczę że zmieszczę się w kolejnej 100wce..
od Neki możesz w ciemno kupić ;-)
Bravo Brava Team Polska :: [S] GLEBA NOVITEC , EIBACH, WEITEC
Dzięki wielkie lukq, już napisałem wiadomość do niego ;)
Na 7 stronie tematu mam fotki jak przymierzałem felgi przed polerką i widać tam jakieś zadrapania. A tak to nie mam :(
Dzisiaj wymieniłem filtr kabinowy który już dawno tego potrzebował ;)
Załącznik 6833
Niech tylko ta osoba, która czepiała się że brudny filtr miałem będzie teraz cicho :P Śliczny, brązowo czarny kolorek :D
No właśnie hehe do mnie też się czepili jak swój pokazałem,a tu kolega widze robił testy wytrzymałościowe ;-)
Ale ważne że już siedzi nowy i pomaga oddychać czystym powietrzem http://autokacik.pl/images/graemlins/skromny.gif
Jak tam temat ze springami wygląda?
Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
Aj lukq pisałem wtedy co dałeś mi namiar na springi do Neki i w sumie na tym się skończyło bo kasa którą miałem na to przeznaczyć poszła na co innego :( Liczę że na przyszły miesiąc wszystko zapnę na ostatni guzik i wyrobie się z kasą na sprężyny ;)
No to jak zapakujesz do niej springi to zapraszam do Wrocławia na jakiś spot
Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk
Takie tam trzy zimowe fotki, troszkę upiększone ;)
Załącznik 6936Załącznik 6937Załącznik 6938
W zimowym tle to zdjęcia zawsze fajnie wychodzą
niezły bałwan z auta.. :)
jak dla mnie amatora zdjęć to wiesz uważam że wszystkie są dobre:smile: a wiadomo jak ktoś się zna i ma pojęcie o fotografowaniu to wiadomo że zwraca uwagę na każdy szczegół;-)
Ja wszystkie cykam telefonem i są jakie są, czasem właśnie je poprawie programem ;)
ja tez telefonem, mam go zawszy w kieszeni .. nie rozstaje się z nim więc jak jakaś okazja jest to cyk i jest.. i nie przerabiam nigdy..