Ale masz przy wchodzeniu czy już przy samym pobraniu pliku?
To jest widok strony w wersji do druku
Ale masz przy wchodzeniu czy już przy samym pobraniu pliku?
Przy pobraniu pliku, wchodze normalnie, a kiedy klikam na "pobierz" to wyskakuje taki komunikat ;)
Wiesz co, bo teraz sprawdziłem i byłeś w 2 grupach i otrzymywałeś prawa tej o mniejszych prawach ;) Sprawdź teraz.
OK teraz działa ;)
Hej.
Przy próbie wrzucenia nowego wątku wpadło mi takie coś:
Dodam że korzystam obecnie z Aero2. I niestety gdy chciałem wrzucić nowy wątek w artykułach to wyskoczyła mi capatch-a. Może przez to się coś pochrzaniło. Marne, ale nic innego mi do głowy nie przychodzi.Cytat:
Następujące błędy uniemożliwiły dokończenie operacji
You do not have permission to create tags. You may only use existing tags.
ps
Przy próbie wysłania pw wyskoczyło:
Następujące błędy uniemożliwiły dokończenie operacji
I tu zgłupiałem. Sczyszczenie skrzynki nic nie dało.Cytat:
Przekroczyłeś swoją dozwoloną pojemność konta i nie możesz wysyłać nowych wiadomości do momentu kiedy zwolnisz miejsce.
Dobrze, że choć tu mogę pisać. No nic zobaczymy co rano będzie.
Nic się nie poprawiło. Próbowałem pousuwać kilka zdjęć, ale nie mogłem znaleźć opcji ich kasacji.
Masz w swoich ustawieniach tzw. Załączniki, tam możesz je usunąć.
Co do skrzynki to sprawdź też wysłane, one też się zapełniają.
Artykułów dodawać nie możesz na stronie głównej. Możesz za to spróbować stworzyć nowy temat ;)
Skrzynka uruchomiona :) Dzięki
Co do artykułów to nie chodziło mi o stronę główną, a właśnie o zablokowaną (wciąż) możliwość pisania nowych wątków na całym forum, w tym właśnie o dział nowości & portal.
Byłem wczoraj w załącznikach, ale (może ślepy jestem ale dalej nie wiem jak pousuwać załączniki. Znalazłem tylko statystykę:ale opcji usuwania załączników już nie.Cytat:
Aktualnie używasz 11.47 MB do przetrzymania 150 załączników.
Podsumowując: załączników nie wiem jak usunąć, Nowego wątku na forum też dodać nie mogę (Komunikat o braku uprawnień). I wcale nie twierdzę, że te dwie sprawy są powiązane.
Jak wrócę do domu odpale kompa i sprawdzę ;)
Ciril, sprawdź teraz z tymi tagami. Druga sprawa - co do załączników to są nolimit.
Co do skrzynki to co podałeś to jest limit wiadomości jakie może mieć użytkownik.
Jak wejdziesz do swojej skrzynki to przejdź na dół i poszukaj taki pasek.
Ten pasek pokazuje ile wiadomości masz wysłanych, a ile odebranych. Domyślnie jest 50 wiadomości, zwiększyłem teraz do 150.
Załącznik 14937
Mam problem z wyszukaniem swoich postów. Po kliknięciu w Moje posty - nic nie wyszukuje.
Witam
Nie można pobrać tego pliku z działu download:
eLearn Fiat Croma PL - Downloads - Fiat Klub Polska
Na ułamek sekundy wyświetlana jest strona z błędem, po czym następuje przekierowanie do strony z limitem dziennych pobrań.
Pozdrawiam
Post są indeksowane co ileś godzin, a nie natychmiast - z uwagi na dość duże obciążenie przy tej pracy. Dlatego gdy klikniesz od razu po napisaniu posta to wyszukiwarka może nie wyświetlać Twoich postów.
Trzeba poczekać chwilę, aż złapie ją indeksowanie.
Sprawdzamy, faktycznie coś jest nie tak.
Witam. Nic dalej nie działa Pobranie jest dalej niemożliwe :mad: Klikasz na pobranie pierwszy raz (za szybko próbujesz pobrać drugi plik odczekaj 60 sek.)przy odczekaniu kliknięcie drugie na pobranie (przekroczyłeś dzienny limit i papa do jutra).I tak w koło dzień po dniu a obsługa robi( mądre miny do złej gry).Pytanie kiedy to będzie naprawione.
Podczas odzyskiwania hasła pomimo właściwego numeru z obrazka podaje niewłaściwy kod, to samo przy podaniu prawidłowego e-maila i nieprawidłowego.
Proszę spróbować przejść od nowa na stronę (nie cofać się) i wtedy spróbować.
Jestem nowym forumowiczem, w ogóle nie mogę ustawić awatara. Jak to się robi?