To jest widok strony w wersji do druku
-
jak sie jezdzi caly czas z zalozona bra to mozna bardzo latwo odparzyc lakier... ja ja zakladam tylko w sloneczna pogode, a jak zaczyna padac to ja sciagam :PP w ten sposob maska ma sie dobrze. yacub co do wydechu jest to przelot 2". Zostal jedynie seryjny kolektor ale mam nadzieje ze niedlugo i on bedzie wymieniony :)
-
1 załącznik(i)
no to kolejna modyfikacja :)
Załącznik 3855
nie to nie jest bmw :P to sienka :)
-
wow efekt jest zarąbisty :). Oby tylko Policaje się nie czepiali :)
-
Cytat:
Napisał
szuro
ja ja zakladam tylko w sloneczna pogode, a jak zaczyna padac to ja sciagam
http://img406.imageshack.us/img406/5169/20120312944.jpg
To tu rozumiem nie zdążyłeś? :P
-
hehe akurat tutaj to deszcz mnie zlapal w drodze :)) zrobilem fote i bra poszla razem ze mna do domu sie suszyc :P
-
Nooo światła bomba jak dla mnie ;-) A co to za żarówki bo ciekawy jestem , czy to w ogóle są żarówki czy coś innego ? Nie no efekt naprawdę porażający :smile:
-
-
Cytat:
Napisał
Fectum
Nooo światła bomba jak dla mnie A co to za żarówki bo ciekawy jestem , czy to w ogóle są żarówki czy coś innego ? Nie no efekt naprawdę porażający
tak jak danio napisal sa to ringi kupione na allegro, dociete na wymiar lamp i odpowiednio zalozone :))
-
Wygląda to naprawdę fajnie ;)
-
5 załącznik(i)
-
No ślicznie :-O Od teraz mogę być fanem Twojego auta ;p
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
-
Nie no teraz to juz całkiem ładnie jest :D
-
pieknie... Tylko niewiem na co bardziej sie patrzec :D...
-
no ładnie :) a czemu masz jeszcze stare tablice ? a jak bedzie zmiana to bedziesz polował na jakies fajne numerki ?
-
1 załącznik(i)
co do blach to sa jeszcze czarne, bo samochod odkupowalem od rodzicow, a ze jestem wspolwlascicielem to nie bylo sensu przerejestrowywac :)) blach poki co nie zmieniam, a nawet z przodu sprawilem sobie nowa ;)
male porownanie przed i po
Załącznik 4161
-
A te tablice to tak zgodnie z prawem? :-P
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
-
Cytat:
Napisał
byrrt
A te tablice to tak zgodnie z prawem?
No tez jestem ciekaw, bo zdaje mi sie, ze chyba jednak nie za bardzo ;)
-
gdy znajomemu rejestrowano traktor to nie mieli odpowiedniej tablicy i kazali samemu sobie namalować :P
teraz dowód mu się skończył (przeglądy), chce sobie przy okazji kupić tablicę białą i ciekawi mnie co powiedzą.
-
Cytat:
Napisał
ciril
kazali samemu sobie namalować
:sciana: no takiego czegoś to jeszcze nie słyszałem :sciana: co ci nasi urzędnicy wymyślą jeszcze.
-
nom. Tylko to było jeszcze w czasach czarnych tablic (nie wiem czy czasem nie za komuny) - w przypadku ciągników przegląd robi się co 2 lata, poza tym znajomy już trochę zalega z przeglądem. Cóż zobaczymy co będzie przy wymianie dowodu rej. jak będziemy chcieli starą tablicę zdać i kupić normalną białą.