Fiat tipo 2021 rok polift z speed limiterem, będzie się dało dołożyć tempomat czy potrzebna fotka bc
To jest widok strony w wersji do druku
Fiat tipo 2021 rok polift z speed limiterem, będzie się dało dołożyć tempomat czy potrzebna fotka bc
Cześć, jeżeli nie będziesz mógł bez problemów zamontować oryginalnego tempomatu, to przemyśl zamontowanie uniwersalnego. Zamontowałem w 2022 r. Działa super. Jestem bardzo zadowolony. Mam Fiata Tipo po lifcie z 2021 r i montaż oryginału wiązałby się z wymianą modułu, kierownicy itp. Bez sensu, zwłaszcza, że autko jest na gwarancji. Aukcja pana Grzegorza jest nadal dostępna. Wówczas umieściłem taki wpis:
Zamontowałem w swoim Tipo uniwersalny tempomat kupiony na allegro. Już wcześniej ktoś polecił tę ofertę: https://allegro.pl/oferta/tempomat-u...to-12370080791. Aukcja jest na ducato, ale wystarczy skontaktować się ze sprzedawcą, aby przygotował produkt dedykowany do konkretnego modelu. Tempomat/limiter działa prawidłowo. Jest bardzo solidnie wykonany. Manetka z dobrego plastiku, chyba powleczona gumą - tak jak w VW. Tempomat ma możliwość zaprogramowania 2 prędkości, a trzecią można ustawić na bieżąco. Równie dobrze działa limiter - pamięć 2 prędkości plus bieżąca. Obsługa bardzo prosta. Montaż tempomatu przez osobę niedoświadczoną w tego typu działaniach zajmuje ok 3 godzin. Sprzedawca, to bardzo solidny gość. Pan Grzegorz wykazał się dużą cierpliwością i zaangażowaniem podczas mojego montażu instruując mnie przez telefon. Kalibrację urządzenia również zrobiłem pod Jego nadzorem. Kalibracja zajęła może 3 minuty. Wszystko działa tak, jak powinno. Wielkie dzięki dla Pana Grzegorza.
00521977270 numer BCM
Widzę po numerach że to tipo po lifcie, także powinno się dać uruchomić fabryczny tempomat.
JackTheNight napisałem pw, jak możesz to zerknij
Witam, proszę o pomoc, czy do mojego Fiata Tipo 1,4 95KM z 2020 roku mogę zamontować tempomat ? Numer BC to 00521337100 ? Z góry dziękuję za pomoc
kali90 możesz dodać tempomat do tego BC.
Kupujesz kierownicę która ma przyciski do tempomatu i przyjedz najlepiej do mnie do Łodzi w celu uruchomienia i aktywacji tempomatu.
Witam, dołożyłem u siebie tempomat wymieniając kierownicę i wszystko działa, ale na wyświetlaczu między zegarami przestał wyświetlać mi się numer aktualnego biegu. Ktoś może coś doradzić?
Dzień dobry
Mam pytanie czy do tego BODY można tempomat 00520948850
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Załącznik 44495Załącznik 44495
Serwus. Czy mój BCM obsłuży tempomat?
NR 0052048831
Jeśli tak to czy wystarczy przepiąć przyciski z wiązką czy trzeba całą kierownicę wymieniać?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Sprawdziłem. Można. Proszę o kontakt JackTheNight.