To jest widok strony w wersji do druku
-
Rozumiem, że skoro podnieśli Ci cenę to będziesz miał wersję poliftową czy po prostu takie zagranie dilera i nie wiesz co dostaniesz? Jak zamawiałeś to dostałeś taką cenę i tego powinien się diler trzymać, przecież salon wiedział co sprzedaje.
Tak patrzę czy nie jest to celowa zagrywka dilera, gdyby nie inny kolor za który i tak już dopłaciłeś tu miał byś takie samo tipo nowe bez rejestracji na dilera i taniej.
https://www.otomoto.pl/oferta/fiat-tipo-lounge-1-4-95km-2020-tylko-52-100zl-ID6CXVUR.html
https://www.otomoto.pl/oferta/fiat-tipo-fiat-tipo-1-4-lounge-ID6D56Cm.html
890zł drożej niż to co Ty masz zapłacić, bez rejestracji na dilera, a rejestracja+ OC za kilka dni też kosztuje.
Dobrze wiedzieć u którego dilera nie zamawiać samochodu żeby nie czekać kilka miesięcy po terminie i finalnie nie dostać wyższej ceny w bonusie.
-
wersja 2020......takie zagranie dilera,wiem co dostanę :) bez przesady
ps:ta pierwsza oferta jest dla taxi
ten drugi link to tylko na kredyt itp
no cóż kupie przecież to auto ale moim zdaniem tak nie powinno się zagrywać
-
Masz w umowie napisane, że cena może wzrosnąć?
Jeśli nie to obowiązuje cena z umowy i nie daj się dymać, bo jeszcze coś wymyślą
Wysłane z mojego Mi Note 10 Lite przy użyciu Tapatalka
-
nie ma nic takiego w umowie :)
-
Cytat:
Napisał
buldoggg
nie ma nic takiego w umowie :)
Jak jest cena na umowie a pewnie jest i nie ma zapisku że cena może wzrosnąć i taką umowę podpisałeś to jak bym szedł w zaparte i więcej bym nie zapłacił. Może sprzedawca narzucił swoją marżę jeszcze:tongue
-
Kwa na rynku moto krew sie leje, poczatek nowego roku bedzie sie rownal znow wielkim wyprzedazom z powodu tej gry z normami, w ue stoi wyprodukowane ok 800 tys samochodow bo przez covid sprzedaz masakrycznie spadla. znajomy pracuje u dealera mowi ze obcinaja prowizje zeby tylko sie jakos utrzymac. Inny kumpel w kredytach i mowi ze dopiero sie cos zaczyna ruszac ale i tak slabo. A jak wchodzi poliftowy model to poprzedni tanieje nie drozeje. Ja bym powiedział uprzejme wypierdalać nikt łaski nie robi.
-
Coś w tym jest. Ja ostatnio oglądałem Tipo, rocznik bieżący, silnik 1.4 95KM, z placu, wersja Longue w SW doposażone w pakiet bezpieczeństwo i widoczność za ok 64 tys z ładnym lakierkiem i doradca mówił, że to końcówka i kolejne na pewno będą droższe, bo już nie mogą zamawiać z tymi wersjami silnikowymi, bo wchodzi lifting w nowym roku :)
-
Może warto poprosić kogoś o pomoc, przy zakupie?
-
Co za bezczelna reklama...
-
-
Reklama czy nie to takie firmy wcale nie sa zlym wyborem. Szczerze mowiac jak bym mial kupowac uzywke to wspomoglbym sie podczas ogledzin...
-
Ale pytanie o zakup nowego...
Moderator może wywalic spam i nasze EOT...