To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
Telwet
Diug Slupsk profesjonalnie. Auto przed odbiorem osłony nie mialo. W dniu odbioru oslona była na swoim miejscu.
Mam inne doświadczenie z Diug Słupsk. Tydzień temu na przeglądzie mówili, że zamówią mi tą osłonę. Dzień później zadzwonił ktoś z Diug i powiedzieli, że Fiat wycofał tą osłonę i że nie można już jej zamówić. Lekko zirytowało mnie to więc zgłosiłem reklamację przez formularz Fiata. Dzisiaj telefon z Diug, że jednak zamówią.
-
Ja mysle ze im moze centrala na wlasny koszt lub przynajmniej czesciowo kaze to finansowac i stad ta niechec
-
Ale jaka cholewę z mordy sobie robią dilerzy... taki ktoś jest potem niewiarygodny, zeszmacony... i potem iść kupić u takiego kolejne auto?
Raz ze takiemu wierzyć nie można a i na szacunek już pewnie nigdy nie odpracuje...
-
Ja uważam, że to jednak zwykła niekompetencja danego pracownika. Sprzedał słabą bajerę, bo może nie umiał sprawdzić tematu. Jednak śledzę to forum i wiedziałem, że gościu wciska mi ciemnotę. A mówiłem mu, że na forum Fiata temat jest na tapecie. Na to on, że na forach różne głupoty wygadują. Pokornym jednak trzeba czasem być...
-
Koledzy, w tym wątku jest mowa o osłonie po stronie pasażera, czy po stronie kierowcy? Bo po stronie pasażera mam takową, a po stronie kierowcy nie.
-
Po stronie kierowcy nie przewidziano.
To ze na forach głupoty wypisują to tez słyszałem w aso, widać jak się nie ma argumentów to się ciska co się ma...
Co do gościa, co to słaby bajer ma - szmaciarz i tyle... dwie opcje, albo ma klienta w dupie i go oszukuje albo ma robotę w dupę i nie jest na bieżąco z biuletynami. Punkt drugi implikuje pierwszy... to chyba taka narodowa mentalność - taka przeciwna strona rzetelności...
-
Cytat:
Napisał
Qvadrat
Po stronie kierowcy nie przewidziano.
To ze na forach głupoty wypisują to tez słyszałem w aso, widać jak się nie ma argumentów to się ciska co się ma...
W ASO miałem jakąś wątpliwość i powiedziałem że czytałem że coś tam coś tam. A koleś na to że "najgorsi cą ci co czytają". To sie wkurwiłem i mu zrobiłem wykład techniczny ze szczegółowymi pytaniam i odpowiedziami (tzn na pytania odpowiadałem sobie w wiekszości sam bo on "musiałby sprawdzić" albo głupoty gadał. Jak już sobie uzmysłowił że jest tumanem i że klient bije go na glowę wiedzą o tym co on sprzedaje to nabrał respektu.
Ale co wy chcecie to tylko sprzedawcy a nie jacyś pasjonaci.
-
Dzwonił serwis z B-B zapraszają mnie na montaż osłony jest dla mnie odłożona i czeka...
-
Cytat:
Napisał
marx30
A koleś na to że "najgorsi cą ci co czytają".
Bo tak jest. Najlepszy klient to taki, który łyka jak pelikan wszystko to, co mu "fachowcy" z salonu i ASO mówią.
Cytat:
Napisał
marx30
Ale co wy chcecie to tylko sprzedawcy a nie jacyś pasjonaci.
Pasjonaci i prawdziwi fachowcy też się zdarzają. Nawet w ASO ;-)
-
No i po problemie z "dziurą". Osłona zamontowana wszystko pięknie ładnie wygląda 20min w serwisie i pa. Dzięki chłopaki za podpowiedzi.
PS. Dopytywałem gościa w sprawie:
1) innej dziury pomiędzy 1 i 2 to stwierdził że TTTM,
2) świszczącej klimy to...uwaga - TTTM, nawet mówił że już wymieniali sprężarkę i jeszcze gorzej było (głośniej) one tak działają i tyle.
-
Bzdury gadają. U mnie klima chodzi ok. Nic nie świszczy.
-
Byłem dziś oglądać swoje nowe auto, dziura jest :)
Ganinex Pszczyna nic nie wie na temat dołożenia osłony, napiszę przez formularz na stronie Fiata i zobaczymy co to da.
-
Cytat:
Napisał
siwymw
Ganinex Pszczyna nic nie wie na temat dołożenia osłony, napiszę przez formularz na stronie Fiata i zobaczymy co to da.
wszyscy wiedzą ale to użytkownik samochodu się musi łaskawie zgłosić z brakiem tej części. Pisz poprzez formularz ja tak sprawę załatwiłem niemalże od ręki. Powodzenia
-
Tak też zamierzam zrobić, nie chodzi nawet o te parędziesiąt złotych, tylko o sam fakt i uczciwość.
Powiedzenie gdy się z czymś nie umie poradzić, że TTTM działa na mnie jak płachta na byka.
-
Ale się dziś wkurwiłem!!! Po 5 dniach czekania na kontakt ze strony Inter Auto Kraków ul. Zakopiańska zadzwoniłem do nich! Dziś mieli amnezję!!! Nic nie wiedzą i nie ma takiej akcji a w ogóle to ta osłona nie należy mi się bo to tylko w dizlach. Jak załatwialiście to przez FCA ? Mam zamiar zrobić im koło dupy bo tak jak oni mają w dupie klientów to mało kto!!!