To jest widok strony w wersji do druku
-
Nic nie zrobisz. Aparat komórki zapisuje w exif złe dane, mniejsza z tym. Ja mam podłączone pod czujniki cofania. od strony radia plus od radia.
Musze sprawdziś czy do mojego radia jakieś aktualizacje są moze.
Aapter drogi kupiłes. Mogłeś wziać ten : https://www.car-tronic.pl/adapter-do...ctsfa0032-p845
ja jeszcze nie mam ale może kiedys się skusze. Póki co nie brakuje mi tego sterowania z kiery aż tak bardzo.
-
Cytat:
Napisał
piniasty
Nic nie zrobisz. Aparat komórki zapisuje w exif złe dane, mniejsza z tym. Ja mam podłączone pod czujniki cofania. od strony radia plus od radia.
Musze sprawdziś czy do mojego radia jakieś aktualizacje są moze.
Aapter drogi kupiłes. Mogłeś wziać ten :
https://www.car-tronic.pl/adapter-do...ctsfa0032-p845
ja jeszcze nie mam ale może kiedys się skusze. Póki co nie brakuje mi tego sterowania z kiery aż tak bardzo.
Ten adapter nie działa bo go miałem i wymieniałem. Ja kamerę mam za tylna szyba. Może to nie jest idealne rozwiązanie jeśli chodzi o dokładność zbliżania się obiektów za tobą ale w taka pogodę jak teraz mamy sprawdza się znakomicie. Nie muszę wycierać kamerki za każdym razem, wystarczy ze włączę wycieraczkę z tylu i obraz jak kryształ.
-
Naszło mnie na wymianę radia. Jest trochę opinii, ale w kilka lat wszystko poszło do przodu. Na co teraz zawracać uwagę? W sumie potrzebuję tylko radio, nawigację i kamerę. Żadne dodatkowe apki nie są wymagane. Na jakie marki powinienem zwrócić uwagę? Najchętniej Ali z polskiego magazynu.
-
2 załącznik(i)
Załącznik 37758Załącznik 37759
Sam sobie poradziłem z wyborem. Zobaczymy co z tego będzie
Doszło radio i ramka i mam dylemat, bo chyba nie spiłuję tego aż tyle, albo będzie to tragicznie wyglądać.
-
Krz87, pradziles sobie? Jak wygladaja efekty?
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cytat:
Napisał
krz87
Załącznik 37758Załącznik 37759
Sam sobie poradziłem z wyborem. Zobaczymy co z tego będzie
Doszło radio i ramka i mam dylemat, bo chyba nie spiłuję tego aż tyle, albo będzie to tragicznie wyglądać.
Jak sobie poradziłes?