To jest widok strony w wersji do druku
-
Często robię trasę katowice-warszawa to różnica miedzy supereco (90km/h) a nieco szybciej 120-140 max 160 zazwyczaj mieści sie przedziale 20-30minut, dlatego jade tak aby nie przeszkadzać, czyli pyrkam sobie prawym spokojnie, a przy wyprzedzaniu tira już bardziej dynamicznie. 20 minut mnie nie zbawi, a przynajmniej nie jestem zmęczony częstym wyprzedzaniem, zwalnianiem itp juz nie mówiąc o spalaniu.
-
Teraz bym kupil focusa z 1.6 z wyprzedaży fajnie wyposażony sedam lub kombi w podobnych pieniądzAch
-
Cytat:
Napisał
jabolek
Teraz bym kupil focusa z 1.6 z wyprzedaży fajnie wyposażony sedam lub kombi w podobnych pieniądzAch
Jabolek pisałeś już raz o Twojej zakupowej pomyłce w temacie "Kampania nawrotowa ... " . Zamierzasz powtarzać to w każdym temacie ? Zlituj się.
-
Cytat:
Napisał
jabolek
Sprzedaj parcha tureckiego i kup Forda! W czym problem ? :) Aż sobie oglądnę oferty na Focusa! ;)
-
I się zdziwisz jakie mała ceny hehe. Ja kończę a oni zaczynają. I koniecznie wejdź w cennik pdf
-
Wybaczcie Panowie ale tel. Mi sie zawiesił i dodalem przez przypadek tez tu z myślą ze tams sie nie doda heh.Poprawie sie wybaczcie
-
Jeśli dla kogoś podobne pieniądze to od 10 do 20 tys różnicy to proszę bardzo - podam swój nr konta i poproszę o te drobniaki... wolę tipo!
-
Cytat:
Napisał
Tybek
Jeśli dla kogoś podobne pieniądze to od 10 do 20 tys różnicy to proszę bardzo - podam swój nr konta i poproszę o te drobniaki... wolę tipo!
https://www.otomoto.pl/oferta/ford-f...-ID6yKo09.html ale w czym problem
-
W pracy śmigam focusami, nie, stanowcze nie i dziękuję. Ostatnio dałem pojeździć moim Tipo mojemu managerowi i stwierdził że moje tipo znaczenie przyjemniejsze i lepiej obdarzone w opcje, minus taki że w jego oczach wiedziałem że na podwyżkę nie mam co liczyć :).
-
Focus mi się nie podoba, a już tym bardziej jego wnętrze, "pysk" i zegary ...są gusta i guściki i każdemu podoba się co innego... wolę tipo i tyle! Jak chcesz forda to kupuj i życzę szerokości ! ;-)
P.S.
Oczywiście piszę szczerze i nie złośliwie, mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem?
-
Cytat:
Napisał
jabolek
https://www.otomoto.pl/oferta/ford-f...-ID6yKo09.html ale w czym problem
Ciekawa oferta tego forda. Jednak tipo nie jest aż takim rarytasem cenowym gdy kupujemy jakąś lepszą wersję wyposażenia
-
Cytat:
Napisał
marnyd4d
Ciekawa oferta tego forda. Jednak tipo nie jest aż takim rarytasem cenowym gdy kupujemy jakąś lepszą wersję wyposażenia
Na F się nie kupuje. A co dopiero na 2 x F (Ford Focus). 😁😁😁😁
-
Ja mam Forda Mondeo i złego słowa nie dam powiedzieć. Jak się dba to się ma!
-
Ford Focus to porządny samochód kto wie czy nie lepszy od tipo. Wszystko zweryfikuje czas i pokarze czy tipo nie będzie stać więcej w serwisie niż jeździć po drogach. Nie można krytykować innych marek samochodów ponieważ tipo to nie jest jakiś cud techniki i też ma swoje wady
-
Cytat:
Napisał
marnyd4d
Ford Focus to porządny samochód kto wie czy nie lepszy od tipo. Wszystko zweryfikuje czas i pokarze czy tipo nie będzie stać więcej w serwisie niż jeździć po drogach. Nie można krytykować innych marek samochodów ponieważ tipo to nie jest jakiś cud techniki i też ma swoje wady
Brawo jeden mądry. Zauważyłem ze tu nie mozna powiedzieć zlego slowa na tipo. Ludzie go traktują jak bóstwo..
Forum jest do wypowiadania siesię o opiniach pozytywnych i negatywnych samochodu..