Fajny akcent :)
Pięknie prezentuje się w tym kolorze i jaki czysty. :)
To jest widok strony w wersji do druku
Dzięki ��
A co koloru - auto wygląda całkowicie inaczej w słoneczny dzień niż przy zachmurzeniu. W słońcu ma dwa kolory zależy ja się na niego patrzy - ciemny granat albo taki jasny niebieski jak na zdjęciu.
Załącznik 35328
Bez zdjęcia się nie liczy :food:
Zmieniłem buty na letnie :smile:
Cześć, autko wczoraj wypucowane, a w piątek wjeżdżają letnie 18tki https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c1299fee88.jpg
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Witam. :)))
Wymiana dziś kół z zimowych na stalówce na letnie alufelgi.
Druga rzecz - montaż oryginalnej osłony silnika, której mój 500X niestety fabrycznie nie posiadał.
Podgrzewałem czujnik temperatury zewnętrznej suszarką i temperatura ...spadała na blacie :) Cud ,alleluja :)
furda temp na wskażniku , nie wiem czy nie wskazane zmienić buty znów na zimowe :roll: jak u Was takie warunki ?
chyba, że druga kareta czeka na pana :cool:
Od wczoraj na letnich 18" :D
Załącznik 35564
Dziś wymienione:
1. Olej Motul 8100 ECO-clean 0W30 i filtr oleju Mann.
2. Filtr powietrza silnika (Mann, z ASO też był Mann).
3. Wyzerowanie serwisu - co ciekawe MES 4.4 wywala u mnie błąd "Wykonanie nieudane", ale procedura idzie, ustawiło co trzeba.
4. Ustawienie flagi wymiany oleju w ECU.
5. Wpisałem informację do książki serwisowej ;)
W tygodniu wymienię kabinowy i zrobię ozonowanie, zakupię brakującą śrubę do osłony, śrubę z filtrem do turbiny wraz z podkładkami. Śrubę turbiny pewnie w tym tygodniu ruszę.
Dziś zrobione w ASO Fiat:
Przegląd po roku użytkowania auta.
1. Wymiana oleju na Selenia 0W30
2. Wymiana filtra oleju
3. Wymiana filtra powietrza
4. Wymiana filtra kabinowego/przeciwpyłowego
5. Ustawiona "flaga" oraz podpięty komputer.
Olej i filtry zakupione w bardzo dobrych cenach u kolegi z forum z ASO Fiat w Świdnicy.