Mogę Ci podać na PW mojego HB. Chyba, że to musi być sedan.
To jest widok strony w wersji do druku
W którym ASO nie potrafią korzystać z EPER-a? Nie jest potrzebny żaden VIN, żeby obejrzeć cześci. Przy przeglądaniu ogólnym według modelu w EPER-ze widać wszystko.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Chwilę grzebiąc w forumowym Eper wyskoczył numer nagrzewnicy 77367173.
krówka ty to jestes gość :)
Też szukałem w ePer ale nie wiedziałem że można rozbić na części, znalazłem taki nr: 55702436.
tutaj jest link do turasów gdzie to sprzedaje gość za 200zł. zobaczcie że ścięcia są takie same jak u mnie w sedanie.
https://www.sahibinden.com/ilan/yede...60344069/detay
teraz już sprawdziłem kształt i na pewno będzie pasować :) mam dość szukania, ale taniej kupić używke za 30 zł niż ori za 400 pln.
A teraz patrzcie, taka sama jest w Fordzie KA:
GRZAŁKA NAGRZEWNICY A52101400 FORD KA II 08 (7055244576) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Mam nadzieje że na bank pasuje, ale widze po kształcie plastiku oraz po tych nóżkach z tyłu że są blisko siebie, a u mnie właśnie takie są :)
Kupione, pewnie przyjdzie w piątek :)
Dziekuję za pomoc użytkownikowi Paweł2014 :)
Sprawdziłem i u Pawłą ta nagrzewnica ma nr 55702436, czyli to samo co zamawiam, o dziwo taka nagrzewnica w aso 700 brutto, chyba ich pogieło z cenami :)
Zobaczymy co ciekawego wyjdzie :)
A i co najważniejsze porównywałem w eper i mamy te same alternatory:
52003532
ALTERNATOR !129 + !4MJ + TC3V
Więc chyba pociągnie :)
Załącznik 30655
Załącznik 30656
No i git. Jestem teraz w trasie- w srode bedzie kontynuacja.
Tutaj tak samo sa wszystkie piny podlaczone do siebie. Musze na schemacie zobaczyc gdzie ma isc masa a gdzie reszta.
Pozdro.
Podziwiam za wytrwałość w dążeniu do celu ;) przecieranie szlaków zawsze jest trudne :)
Zima powróciła, choć ponoć na chwilę. Może warto by odświeżyć temat PTC.
Jak tam kolego? Udało sie zrobić? Bardzo mnie interesowała ta Twoja walka...
Dzisiaj jak jechałem rano, mróz ok -6st, na klimie włączonej na opcje AUTO, przez parę sekund było słyszalne z okolicy panelu klimy/kokpitu dzwiek jakby zawiesiła się któraś klapa (takie tykanie) czy cos takiego ...czy ktos sie z takims czyms spotkał w jakims Fiacie lub wie co to bylo ? aktualnie nic nie slychac, działa jak powinno
Ale z was smieszki.....
Nie wiem, sa tu osoby na forum ktore znaja budowe climatronica albo calego ukladu klimy czy ogrzewania. W sumie racja nie wiadomo co to bylo, bedzie sie powtarzac to bede sie martwil
To SKS.... starość kurła starość
Problem sie powtarza ale po chwili znika, moze to tylko mrozy a moze trzeba do ASO :( albo sam znika albo pomaga zmiana temp