Chyba spróbuję tak zrobić. Dzisiaj doszło do 67% i zwiecha. Jest postęp. Moze do wizyty w serwisie sam to ogarnę 😉.
To jest widok strony w wersji do druku
Chyba spróbuję tak zrobić. Dzisiaj doszło do 67% i zwiecha. Jest postęp. Moze do wizyty w serwisie sam to ogarnę 😉.
Kup sobie Pendrive o pojemności 16GB i sformatuj na exFAT.
Zaszalałem i kupiłem nawet dwa (desperacja?) Jeden zrobię w FAT32 a drugi w exFAT. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Aktualizacja zrobiona. Pendrive sformatowany na exFat nawet dobrze nie ruszył i już wywaliło błąd. Ciekawe swoją drogą jak zachowałby się na FAT32. Ten drugi (FAT32) ruszył bez problemu. Nawet go nie formatowałem po wyciągnięciu z pudełka ☺. Nerwowo obserwowałem pasek stanu, ale przynajmniej był czas na małą wycieczkę krajoznawczą z córą😉.
Chyba odłożę sobie tego pena na bok z przeznaczeniem na ewentualne przyszłe aktualizacje 😉.
Po nowym roku trzeba będzie odwołać wizytę w ASO.
Dziękuję za rady I pozdrawiam☺.
Ładny dzień ,trochę czasu miałem to wziąłem pena i aktualizacja bez zapłonu z radiem ustawionym na 20 min i pilnowałem aby po 15 min włączyć zapłon na sekundy ,wszystko sprawnie poszło ok 1,15 min ,w poprzednim wgrywaniu po kilkunastu min wywaliło mnie ,za drugim podejściu już poszło ale prawie trwało to 2 godz
Sprawdził ktoś czy te najnowsze mapy usuwają problem komunikatu o fotoradarze ? Czy jedyna opcja to bitwa z ASO o aktualizacje całego uconecta ?
U mnie nic nie mówi tylko jest dźwięk ze zbliżam się do fotoradaru. Natomiast mam zastrzeżenia do „głosu”- mówi jak Ukrainka. „ za diewientz metrów skręć....albo piętz zamiast pięć„ [emoji16]
Sent from my iPhone using Tapatalk
No ja tez mam wrażenie ze ponuremu zaciąga...
ja robię aktualizację tak, jadę po 16 gdzieś do sklepu 2-3km w Krakowie - aktualizacja się zrobi plus mam jeszcze czas dla siebie :)
Witam wszystkich, utraciłem ostatnią aktualizację nawigatora Potrzebuję pliku Europe-101402.meta.dct mapą licencji Europa 1000.8700 jeśli to możliwe na dysku google, DZIĘKI TYSIĘCIE DLA WSZYSTKICH
Witam
Poróbuje zaktualizować mapę u siebie ale nie wgrywa mi się aktualizacja do końca, na ekranie wyskakuje " aktualizacja systemu nie powiodła się", nr błędu, vin oraz serial number. Pendrive formatowałem kilka razy. Czy mogę wrocić do starej wersji? przy ponowniej próbie aktualizacji pokazuje mi sie informacja że zostanie wykasowana bieżąca wersja mapy, ale nie mogę z niej skorzystać skoro w nawigacji wyświetla mi sie komunikat o bledzie aktualizacji. jakieś rozwiązanie?
Lub formatowanie na exFat32-tylko pełne formatowanie a nie tylko szybkie. Jeśli nie da rady - potrzebny inny pendrive.
pozdrawiam
Nowe mapy dostępne :rolleyes:
Map available
New map!
Geographic area: Europe
Latest version: 1005
Release date: 2018-02-20
Size: 6.7GB