To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
tedybear
I kolejne pytanie - spryskiwacze alfy to mgiełka czy strumienie wody?
strumienie /2x4/
-
-
Chyba ze zamowisz wersje podgrzewana wtedy jest 2x3
-
Cytat:
Napisał
tedybear
kmlnvm widzisz roznice przy predkosci ponad 80km/h?
Wybacz, że tak późno ale zapomniałem zupełnie.
Powyżej 80 dalej bardzo dobrze sobie radzą te dysze. Testowałem na autostradzie przy prędkości 170km/h i też dają radę. Nie ma zupełnie porównania między nimi a tymi oryginalnymi.
-
Cytat:
Napisał
firemanek
Może ma ktoś dojście do kogoś kto ma dojście do tego małego plasticzku- to jest środek z dyszy spryskiwacza, da się to wyjąć zagiętym śrubokręcikiem, a można podciąć nożykiem otworek i płyn idzie lepiej, u mnie z poziomego "wachlarza" płynu zrobił się pionowy, jak zrobię zdjęcie to Wam udowodnię i to przy 80km/h.
Załącznik 31835
Kolego jak się sprawują te nacięcia dyszy spryskiwacza. Dają radę ? Czy odpuścisłeś temat. Może jakieś zdjęcie wrzucisz jak to działa?
-
Cytat:
Napisał
bartusssp
Kolego jak się sprawują te nacięcia dyszy spryskiwacza. Dają radę ? Czy odpuścisłeś temat. Może jakieś zdjęcie wrzucisz jak to działa?
Nie dziaduj i jak człowiek kup od alfy ;-)
-
Kurła dwa tematy o tym samym, gdzie tu jest moderator, zaraz bedzie pytanie gdzie kupic spryski z alfy...
https://sklep.akuki.pl/-dysza-sprysk...eo-156-7767818
-
Cytat:
Napisał
bartusssp
Niczego nie odpuszczałem, tak jak już pisałem, zagiętym śrubokręcikiem wyciągnąłem te prostokątne dyszki z wtryskiwaczy. Nożykiem do tapet podciąłem tą szczelinkę w górę (w kierunku od maski pionowo w górę). Co mi to dało?, mam strumień wyżej na szybie ale jest minimalnie węższy, chyba lekko opadło ciśnienie na dyszach. Jest fajnie ale jeszcze bym coś poprawił. Co do zdjęć, litości, nie mam cierpliwości robić zdjęć jakichś głupich plasticzków, kiedyś wklejałem, chyba gdzieś tu są. Podejrzewam, ze drukarka 3d i mała modyfikacja tych dyszek i było by idealnie. Spryski z alfy miałem i nie podobały mi się te pojedyncze strużki, wróciłem do tipowskich.