To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
Reiski =/ autex omijam
Reiski, tam mi wygieli uchwyt listwy progowej w pincecie, na moich oczach, gdy formalności załatwiałem. Do tego przestawili jeszcze poprawną geometrię... Kojarzę tam dwóch gości, którzy mają wiedzę. Jeden z nich poprawiał po kolegach papudrunach. Od tamtej pory jeżdżę do Autexa.
-
Mi tez geometria spierdolila po ostatnim serwisie teraz wiem czemu. Jak oceniasz autex?
-
Panowie wiecie moze w ktorym miejscu najlepiejbpodkladac podnosnik? Widzialem podspodem takie miejscs obok tych do "zabki" z dziura taka obłą. To jest dobre miejsce?
-
:) tuz za progiem czyli do wewnatrz podwozia tuz przy nadkolu przod i tyl jest miejsce z otworem...podnosilem "zaba" podkladajac drewniany kolek...pozniej wstawie fote...pisalem wczesniej ze serwis z tego miejsca tez kozystal bo bylo widac slad od podnosnika :)
-
Z FCA dostałem dzisiaj
Szanowny Panie. Otrzymane zgłoszenie przesłaliśmy do wyjaśnienia i definitywnego załatwienia do serwisu REISKI AUTO w Bydgoszczy. Nie jesteśmy władni rozstrzygnąć spór opisany w zgłoszeniu. Prosimy oczekiwac na kontakt z serwisu i definitywne załatwienie sprawy. Z poważaniem: Mirosław Pietraszko.
Jestem pewny że serwis pójdzie w zaparte i nic nie ugram. Myślicie że powinienem rzeczoznawcę wynająć aby stwierdził od czego to uszkodzenie?
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
Z FCA dostałem dzisiaj
Szanowny Panie. Otrzymane zgłoszenie przesłaliśmy do wyjaśnienia i definitywnego załatwienia do serwisu REISKI AUTO w Bydgoszczy. Nie jesteśmy władni rozstrzygnąć spór opisany w zgłoszeniu. Prosimy oczekiwac na kontakt z serwisu i definitywne załatwienie sprawy. Z poważaniem: Mirosław Pietraszko.
Jestem pewny że serwis pójdzie w zaparte i nic nie ugram. Myślicie że powinienem rzeczoznawcę wynająć aby stwierdził od czego to uszkodzenie?
Ciężki temat. Myślę, że nawet jak rzeczoznawca stwierdzi, że to od podnośnika to jak im udowodnić, że to właśnie od ich podnośnika i u nich się stało.
-
Trzeba zatrudnić tych z "kryminalnych zagadek Miami". A na serio kasę zamiast do rzeczoznawcy zawieźć do wyciągaczy wgnieceń
-
I tak z ac bede robic, wstepnie w aso na 800 zl wycenili naprawe. Nie wnikam czemu tak duzo.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cytat:
Napisał
bartusssp
Ciężki temat. Myślę, że nawet jak rzeczoznawca stwierdzi, że to od podnośnika to jak im udowodnić, że to właśnie od ich podnośnika i u nich się stało.
Nie bylem w zadnym innym warsztacie a serwisuje tylko u nich ,nawet kola wymieniam.
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
I tak z ac bede robic, wstepnie w aso na 800 zl wycenili naprawe. Nie wnikam czemu tak duzo.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Nie bylem w zadnym innym warsztacie a serwisuje tylko u nich ,nawet kola wymieniam.
Ty wiesz, że to oni i oni też to wiedzą. Według mnie sprawa przegrana.
-
To zrob jak mozesz. Chyba wiem o ktorych mowisz ale wole miec pewnosc abym czegos nie zniszczyl.
-
Cytat:
Napisał
bartusssp
Ty wiesz, że to oni i oni też to wiedzą. Według mnie sprawa przegrana.
Wiem ale chu*e nastepnym razem beda uwazac przynajmniej na moje auto.
-
Bahamut niestety mam podejrzenie że obecnie Reiski nie dba o to czy ty do nich wrócisz bo są zawaleni klientami. Niestety doświadczyłem tego osobiście ...
-
Kolego, zapytaj w firmie co wyciągają takie rzeczy, bo może wyjdzie taniej niż zwyżka z AC za to że serwis robi.
-
Prog i tak do malowania bo lakier popekal. Zwyzki z ac dowala ze 20% pewnie czyli jakies 300 zl.
-
20% ale być może ze na 2 lata , dowiedź się, wyciągnięcie tego progu + malowanie nie będzie drogie.