Dzisiaj tj 24.04 godz 7.30 trasa Puck-Władysławowo biały sedan
To jest widok strony w wersji do druku
Dzisiaj tj 24.04 godz 7.30 trasa Puck-Władysławowo biały sedan
Dzisiaj 24.04 Łódź ul. Lniana , koło 17.00 ciemne tipo HB.
Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka
Ostatnio widuje coraz więcej Tipo na drodze.
Dwa tygodnie temu widziałem dwa sedany, szary i biały w Katowicach - blachy SK i STY.
Tydzień temu niedaleko domu mijałem granatowego kombi na blachach bodajże SPS. W drodze na Bieruń czerwonego HB.
Wczoraj mój dom mijał brązowy kombik, a dzisiaj mijałem w Świerczyńcu czerwonego sedana SBL.
Miły widok, ale troszkę wkurzający bo na swojego muszę jeszcze czekać ponad półtora miesiąca. A co najgorsze, dziennie mijam dwa fiatowskie parkingi, na których jest mnóstwo Tipków.
Ja dzisiaj w Tychach pod lidlem w okolicach Paprocan widziałem czerwonego HB na blachach SB. Miał felgi 17 :-)
Piękny :-)
Ja dziś wychodząc z kościoła zobaczyłem pierwsze Tipo w Dublinie - za wysoka cena i się tak nie sprzedają - kobieta zachwycona i chce takim jeździć ;)
Załącznik 27854
Proponuję kupić w Polsce i tam jeździć.... Aaaa zapomniałem, że tam jeżdżą po niewłaściwej stronie drogi :wink:
Biały sedan taxi na łódzkich numerach na parkingu pod Decathlonem
Można ale ubezpieczeni poszły o ponad 100% w ciągu 4 lat. Ja mam specjalne na Taxi - 6k euro/rok ze zniszkami 2700e/rok ( nowi gracze maja wycenę na ponad 10k euro/rok. Prywatnie można jeździć ale na Taxi strona kierownicy ma znaczenie. Powiem tak- życie podrożało do niewyobrażalnych cen( wynajem mieszkania po 1600e/ miesiąc ) - dużo osób wraca. Polska to jedyny i ukochany kraj :)
Rząd wielkości jak w Polsce tyle że tu w złotówkach. Wielu moich znajomych i kilka osób z rodzinny wyjechało, nikt nie wrócił co najwyżej zmienił kraj zamieszkania.
Kraków, 9 maja, ok. 14:30
Białe Tipo 1.6 sedan - taksówka.
Mieliśmy przyjemność wymienić kilka uwag o eksploatacji naszych pojazdów przy okazji tankowania na Orlenie przy wylocie na Zakopane.
Pozdrawiam!
No i co taksówkarz mówił o tipku??? Jest zadowolony??? Miał jakieś awarie???
Chyba mimo wszystko ja więcej mówiłem :) ale podsumowując jego wrażenia:
- ma oczywiście gaz, zadowolony z wyników spalania (ale nie podawał jakoś szczegółowo, tyle, że mu się opłaca, ale nie był jakoś zdziwiony moimi przeciętnymi wynikami - do 9 litrów gazu w cyklu mieszanym),
- ma przejechane 30kkm,
- bierze mu olej na poziomie wskazanym w instrukcji, przy kontroli po 15kkm miał przeszło litr ubytku,
- nie wskazywał na żadną awarię,
- słyszał, że rzekomo się szybko hamulce kończą, ale u niego póki co jest ok.
Niedaleko mnie przy os. Czerwony Rynek w Łodzi stoją dwa identyczne białe sedany należące do korporacji taxi rydwany miasta :D
Dziś biały sedan chyba Lounge za Piasecznem na drodze na Górę Kalwarię skrecał na Siedliska. Fajne felgi [emoji6]
Katowice, niedaleko pętli słonecznej na placu po wyburzonym budynku zauważyłem czerwone HB identyczne jak moje - ktoś z naszych?
Wysłane z mojego SGP621 przy użyciu Tapatalka