Obiecane zdjęcia szyb:
To jest widok strony w wersji do druku
Obiecane zdjęcia szyb:
Wg mnie wygląda świetnie. Zdecydowanie lepiej niż przy białym kolorze nadwozia - za duży kontrast, za bardzo rzuca się w oczy.
Muszę tylko poszukać jakiejś firmy w Wielkopolsce, która dobrze to zrobi. Nie znasz przypadkiem jakiejś?
ale się świeci. Nawoskowany?
Na Śląsku znam.W Wielkopolsce się jakoś nie orientowałem :smile:Jeszcze wosku nie widział.Po prostu umyty.Dlatego uparłem się na ten kolor.Po umyciu wygląda zaje.....cie.A w słońcu mieni się na srebrno-złoty ten metalik.
Kolorek w rzeczywistości naprawde super. Ile płaciłeś za przyciemnienie szyb w Tipo?
Za szyby 400 zł.
powiem Wam ze ja zastanawiam się nad oklejaniem tych szyb. I jak to będzie w praktyce wyglądać. Czy za jakiś czas coś się nie będzie z tymi foliami dziać.
Jak zrobisz w porzadnej firmie bedzie git, jak u pana Mariana w garażu to bedziesz srednio zadowolony
Czasami...chodziło mi tu aby wybrać dobrego specjaliste w tym temacie a uniknie sie problemow, szukajac kiedys takiego warsztatu roznice jakie zauwazylem to ze niektorzy potrzebuja rozkrecic drzwi i wyjać szybe do obklejenia :roll:
Koniec OT, to temat o tipo Robs'a
A jak z tylną szybą i ogrzewaniem? Nic sie nie pierniczy? Kiedys oklejalem szyby w Felicji ale tylnej sie bałem że jakies purchle sie bedą robić... że porwą sie linie ogrzewania...
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Nic się nie dzieje.W Grande też miałem i przez 5 lat było OK.
u mnie firma co okleja szyby ASO chce 380pln ale powiem szczerze, że jakoś tak... nie bardzo wierzę w te profesjonalne firmy
Rodzina Tipo znów się powiększa.Kolega z pracy jutro odbiera w Częstochowie sedana w tej wersji co moja i niestety w tym samym kolorze bo innego nie znalazł.Jedyna różnica to halogeny bo ma na stanie pakiet bezpieczeństwo.
Ja bym się cieszył jak by mój kolega z pracy kupił sobie tipka:smile: