z opcją PZU auto non stop
1900
btw wartość 42000 :D
To jest widok strony w wersji do druku
Właśnie dzwoniłem do centrum sprzedaży fiata w Bielsku, ponieważ na dniach będę odbierał samochód.
OC/AC - 1840 zł
OC/AC z dodatkowym assistance - auto zastępcze do 21 dni - 2015 zł
Ubezpieczenie GAP faktura 3 lata - 1199 zł
Pani wspominała też coś o dodatkowych rabatach dla osób które miały ciągłość OC/AC, ale nie wnikałem, bo mnie to nie dotyczy.
Możesz ubezpieczyć w tym przypadku gdzie chcesz.
Ubezpieczyć możesz gdzie chesz.
A co do utrzymania wartości to 1200 za GAP jest całkiem dobrą ofertą.
Nawet jeżeli to co napisał sotapl jest w 100% prawdą to GAP kupiony niezależnie ma tą przewagę że nie jesteś przywiązany przez 3 lata do jednego ubezpieczyciela. W drugim roku można się zdziwić jak się dostanie kalkulację.
Jestem ciekaw ile mu wyliczą składki na drugi rok bo nie sądzę że dają utrzymanie wartości fakturowej na 3 lata za darmo.
Dziś za nowe auto zapłaciłem 1699 za OC/AC w Benefii oraz 1199 za GAP fakturowy na 3 lata.
Jeżeli piszecie o AC i OC przy nowym samochodzie , poddawajcie jego wartość. Jeden będzie miał samochód za 45000 , drugi za 75000 i składka będzie diametralnie różna.
giannini z tego co piszą tu ludzie to przy Tipo koszt pierwszej składki za pakiet jest podobny bez względu na cenę i wersję wyposażenia.Jest to około 1800 zł.Ja również tyle płaciłem.
Pakiety dealerskie są pakietami procentowymi od wartości samochodu. Bardzo często zupełnie inne w pierwszym roku i inne w kolejnych latach. Nie ma więc możliwości , żeby za samochody o wartości różniącej się o 30-35% zapłacić taką samą składkę. Prawdopodobnie porównywaliście podobne samochody o różnicach wartości kilku %.
Dziś odbierałem tipolota 1.4 120 sw gaz i płaciłem 2200zł a wartość 73tys po rabacie...było jeszcze za 19xx ale dużo gorsze
Tipo SW 1.4 T-Jet LPG LOUNGE wartość 74.000
Pakiet ubezpieczenia u dealera bez żadnych pytań 1840 a u mnie ze zniżkami krucho.
GAP mam w leasingu FCA na 47 miesięcy. Nominalna składka GAP miesięczna dość wysoka bo 76,10zl netto, ale za to sama rata dość niska. Ponad tydzień zbierałem i porównywałem różne oferty i ostatecznie wysłałem do dealera najtańszą jaką otrzymałem i FCA ją przebiło. Natomiast nie wiem skąd wy bierzecie takie oferty GAP bo z kilku banków najtaniej widziałem za 45zł netto/msc ale wtedy akurat sama rata była wysoka i ostatecznie wygrało FCA Leasing.
Strasznie was kroją za GAP. Ja ubezpieczenie AC/OC/NNW +assistance VIP ze zniesionymi wszystkimi limitami , mam w PZU za 2225,- Samochód zarejestrowany w Warszawie , gdzie obowiązują najwyższe składki. GAP RTI fakturowy na trzy lata ze składką miesięczną 29,31 w Hestii. Wartość sam na fak 69000,- brutto.
jak kupiłeś ten gap w hestii? co miesiąc osobno opłacasz za to fakturę? co ten gap daje? to nie koliduje z tym ze masz ubezpieczenie w pzu? Troche mi się to miesza, rozjaśnisz mi temat?