To po co kupują jak mają złe zdanie :P
Nie widziałeś ostatnio jakiegoś Fiacika ciekawego? ;)
To jest widok strony w wersji do druku
To po co kupują jak mają złe zdanie :P
Nie widziałeś ostatnio jakiegoś Fiacika ciekawego? ;)
A co Cię interesuje konkretnie? Może coś pomogę.
Tak na szybko:
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD Multijet 8V DPF Uproad als Kombi in nurnberg
Niestety jest cały i ma przebieg poniżej 200.
Za młody, za cały i za drogi hehe.Chodzi mi o coś taniego , dlatego napisałem że przebieg mi nie straszny i może być lekko uszkodzony.
Aha teraz rozumiem.To dla Ciebie ma być.Napisz swoje wymagania kwotowe to będę wiedzieć co szukać
Te Stilo całkiem całkiem - jeszcze trochę cenę utargować i wracać :P I to jakoś Uproada nie przypomina, może właściciel zawieszenie od wersji Uproad włożył :)
Ale pewnie najczęściej takie 'golasy' są?
Widzę że jest ESP, doposażyć w ASR i będzie komplet.
dlaczego uważasz, że Stilo z oferty ma zawieszenie od wersji Uproad? przecież siedzi jak normalne, niewytłuczone auto. w tej ofercie jest trochę nieścisłości. to Stilo raczej nie posiada tempomatu, bluetooth i możliwości odczytu płyt MP3. poza tym, fajne autko.
Wczoraj znowu pojawiło się kolejne autko na horyzoncie ... z grupy Fiata ;) we will see
[COLOR="#008000"]Zielony[/COLOR] mówisz i masz:
Fiat Stilo 1.9 JTD Klima als Kombi in Obertraubling
yerrusek bardziej spasioney Stilon:
http://suchen.mobile.de/auto-inserat...tateCar&noec=1
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
To jest schnittstelle MP3 czyli jakiś interfejs.To nie jest tak,że Fiat z tego rocznika powinien mieć już to gniazdko do podłączenia bluetooth i mp3?
Dzięki Grześ już lepiej :palacz: Strasznie kiera zmęczona w stosunku do przebiegu, ale ogólnie fajne bo jasne wnętrze i leciutko zahaczony.Szkoda że nie ma zdjęcia silnika,Ciekawe ile by wyniosło przytarganie czegoś takiego :-k
Kolo 3 tys