Dowód jest bo to pewnie auto policjanta :)
To jest widok strony w wersji do druku
Dowód jest bo to pewnie auto policjanta :)
aaa...ta szczelina - u mnie też się różni, ale praktycznie jak się ktoś przygląda to dopiero to widać...jak podkład zniknie pod kolorem to się zajmę pasowaniem na równo...
póki co wyjścia nie mam...a Palio póki co prawdopodobnie ma dożywocie - daje mu u mnie 2, no może 3 lata :confused:
jak jest mniej ocynku to zeżre rdza - jak za duzo to odpadnie lakier :)
w weekend skończyłem prawie dół - podłoga zachlapana bitex'em...wydech podspawany tam gdzie tego wymagał...a do tego zmienione amortyzatory tył...
Załącznik 9040Załącznik 9041
a do tego - Palio zostało "kiblowozem"
Załącznik 9042
do rzeczy do zrobienia doszła linka ręcznego lewa i przewody hamulcowe - komplet :doubt:
a małego to po kebabie przycisło :) :P
Dobrze ze bagażnik duży ;p
Mały Miki - starszy z M&M'sów - uczy się żyć bez pieluchy :yahoo:
a bagażnik - fakt...jakiś czas temu pralka na 7kg nim przyjechała i nawet kanapy nie kładłem:badlos:
ja tym autem potrafiłem wozić bojler 250 litrów, pralki, kafelki po dach , krawężniki płytki chodnikowe, rodzinę na wakacje po dach załadowana, kiedyś wyłożyłem bagażnik cały folią i dla kuzyna piasek do piaskownicy przywiozłem. Da się wszystko:) Najlepiej przedmioty o długości 3m... ile wtedy jest kombinacji żeby mało wystawało
no ja tez tak woziłem i musiałem spreżyny teraz kupic bo juz ciągne dupke po ziemi prawie - nie pekniete tylko zużyte :)
Wiadomo, przecież nic nie jest wieczne :)
O ile posiadacze palio zmieniają sprężyny bo widza że auto już niema zdolności przewozowych to posiadacze sjen jakoś nie 80% sien które widze na drodze tył tak leży że jak jeszcze ktoś wsiądzie to będzie ciężko
hehe no ja tak mam ze jak mam wiecej paliwa niz poł baki i pełną butle gazu - to 4 osoby w samochodzie to gdyby nie gumy w spreżynach to bym ciągnoł hakiem po ziemi :)
bo to siena. bo to inne sprezyny bo to miekki samochod..bo to tak ma byc :P
Oj w siene też można baardzo dużo włożyć :) Ale fakt, trochę się włoży obciążenia to już siedzi :)