Całkiem si ;) Ty masz tą mery w sedanie czy weekend?
To jest widok strony w wersji do druku
Całkiem si ;) Ty masz tą mery w sedanie czy weekend?
byrrt nazwa tematu wszystko tłumaczy "Marea Weekend Silver by Damian50;)" :cool:
Ajj no tak ;) Po prostu przy nicku jest tylko Marea 1.9JTD ;) W takim razie nie wiem czy te felgi będą się fajnie komponować do kombiaka ;)
Myślę że będzie dobrze, no i może jakaś niższa sprężyna wpadnie na sezon więc powinno być ok ;)
Zgleb troszkę, dodaj soczewki i będzie luksus :)
Soczewki są w planach i może xenon a z glebą to nie wiem bo w przystępnej cenie są tylko sprężyny firmy jamex -40 tylko nie wiem jak to wszystko zniosą seryjne amory ;)
no amorki lepiej wymienic na jakieś gazowe
Zniosą normalnie
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2, przy użyciu Swype
lukq już kiedyś z Tobą o tym pisałem a nadal się waham ;) Może przed sezonem się zdecyduje ;)
Wszyscy z BBTP jeżdżą na normalnych amorkach przy obniżanym zawieszeniu więc spokojnie..
Nie wszyscy ale fakt, większość
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2, przy użyciu Swype
A czy ktoś z was ma jakieś doświadczenie ze sprężynami firmy jamex, bo są w niskiej cenie i nad nimi myślałem a opinie na forach są różne inni chwalą a drudzy narzekają ale gwarancja niby na 5 lat, później są sprężyny MTS ale to już ponad 600zł.
Jedni chwalą inni nie polecają, ja ogólnie to albo eibach, esparco, MTS też jeszcze ujdzie.
Eibach też był brany pod uwagę ale gdy zobaczyłem cenę ponad 800 za komplet to zrezygnowałem.
250 000 tys to dla diesla to nie jest aż tak dużo.. ale trochę pewnie klekocik juz.. ale sprzodu wygląda pieknie i w srodku też czysciutko
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
ja jeżdze na niemieckich spręzynach, nie pamietam firmy ale sporo za to dałem.. ale co do armo to ja bym wyminił bo usiebie robilem i to bylo tako jakos malo stabilnie a teraz w cianse zakrety przy 100 -110 i kola nawet nie pisza tylko po dziurach trzeba wolniutko bo bije niezle