To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
seth
Kupiłem ten sam pokrowiec na bravo rozmiar M jest jest ok na większe auto może być za mały.
Ogólnie 3 razy zdążyłem go założyć i jest ok szybko się zakłada i wiatr go nie zdmuchuje. Materiał na pewno dużo lepszy niż te srebrne pokrowce na całe auto niby też poliester ale ale ten granatow lepszy. mam porownanie bo najpierw przyszedł mi ten rebrny
-
4 załącznik(i)
Cytat:
Napisał
jacjacek
Kupiłem ten sam pokrowiec na bravo rozmiar M jest jest ok na większe auto może być za mały.
No bravo II jest duży i nawet nie zdawałem sobie sprawy że jest dłuższy od Astry II w kombi :D zdziwienie niesamowite. Ja swojego będę poprawiał, wytnę łuki na lusterka bo odstaje i nie zakrywa szyby i wstawię gumkę na środku żeby lepiej przystawał. Dziś mamy gruby szron na samochodach, a ja nie muszę skrobać :D
a wygląda to tak
Załącznik 6201
Załącznik 6202
Załącznik 6203
-
Seth sorki, że to powiem znów - ale weź coś z tymi felgami zrób bo to woła o pomstę do nieba :P
Fajnie, że się pokrowiec sprawdza - u nas od już dłuższego czasu temperatury w okolicach zera..
-
właśnie u mnie ostatnio tez koło zera ale rankiem niezły szron jest.
A felgi zostają takie jak są. Może je na bordowo przemaluje. Mi tam się spodobały. Jeden woli tuningować kombi co dla mnie jest czymś niewybaczalnym a dla mnie takie fele są fajne, no na pewno fajniejsze niż kombi ze spojlerami, felgami 19" i innymi tuningowymi gadżetami :D
-
Pijesz do mnie :DDDD heheh śmieje się oczywiście.
Każdy robi jak chce ...
-
Cytat:
Napisał
lukq
Pijesz do mnie DDD heheh śmieje się oczywiście.
a no tak toć ty tez fan tuningu kombi :D
kiedyś na forum była dyskusja o tym :D każdy lubi co innego i to jest fajne bo mamy różnorodność. Ja fele walnę w bordowy i będzie o wiele lepiej.