Witam Wielka Rodzinę FIATA!
Mam nadzieję, że po za tym, iż będę mógł czerpać wiedzę od Was, to również moją będę mógł się dzielić.
To jest widok strony w wersji do druku
Witam Wielka Rodzinę FIATA!
Mam nadzieję, że po za tym, iż będę mógł czerpać wiedzę od Was, to również moją będę mógł się dzielić.
Witam, jestem nowym właścieielm kropka 1.2 8v. Pozdrawiam :)
Witam wszystkich :)
Witam wszystkich i pozdrawiam
Witam wszystkich, jestem nowym uzytkownikiem
Witam wszystkich forumowiczów
Witam wszystkich.
Witam wszystkich serdecznie. Pozdrawiam Konrad :smile:
Witam i pozdrawiam wszystkich
Pozdawiam śmiało i serdecznie
Z pandy 1,2 uuuu :D
Witam i pozdrawiam
Witam i pozdrawiam wszystkich
Witam, wszystkich. Od niedawna w mej stajni zaparkował Fiat Panda II .
Dzień dobry, witam wszystkich użytkowników!
witam. jestem nowy.
witam wszystkich i pozdrawiam
Witam wszystkich! Zgodnie z zasadami u kulturą osobistą wymaganą od użytkowników forum chciałem się przywitać i wyrazić zadowolenie z faktu, iż stałem się (od 3 dni :)) szczęśliwym posiadaczem BRAVO 1.9 MULTIJET SPORT. (150 KM). Na dzień dzisiejszy potrzebuję pomocy bractwa w zakresie manuala. Warto poczytać zanim narobi się nieodwracalnych szkód w systemie :). W miarę jak moje doświadczenia z jazdy i obsługi Bravo będą rosły, postaram się dzielić spostrzeżeniami. Liczę też na uwagi i pomoc bardziej doświadczonych użytkowników tego modelu. Pozdrawiam wszystkich.
witam szanowne Forum...:smile:
od jakiegoś czasu przeglądam Forum i w końcu postanowiłem dokonać rejestracji by móc aktywniej uczestniczyć w "forumowym życiu"...
szuka informacji dot. Fiata Ducato ale stosowny post zamieściłem we właściwym do tego miejscu... :smile:
Witam wszystkich😀
Witam wszystkich forumowiczów