egon - na soczewki?
To jest widok strony w wersji do druku
egon - na soczewki?
witajcie Panowie słyszałęm o czarnidle do plastiku..
słyszeliście coś na ten temat???
Będzie się trzymać na zderzakach i lusterkach???
o takie coś mi chodzi:
SONAX odnawia plastiki CZARNIDŁO DO ZDERZAKÓW @ @ (2022113618) - Aukcje internetowe Allegro
Będzie stosowałem w braviszonie. Musisz do dokładnie rozprowadzić i później "spolerować" miękką szmatką.
ok dzięki za odp :)
PS: a jaki efekt??
Przez dobry miesiąc kolor czarny jak sadza. Uważaj tylko żebyś lakieru nie upaćkał.
Te "czernidło" które mam ja nie jest czarne ;) Bez kitu - jest przeźroczyste, jakby lekko się pieni a naprawdę super wyczernia zszarzałe i wyblakłe plastiki..
---------- Post dodany o 18:26 ---------- Poprzedni post dodany był o 18:23 ----------
Swoją drogą dziś byłem u jednych gazowników - co sądzicie o instalacji AG Centrum (sterownik Compact lub Zenit +200zł), listwę mi zaproponowali Valteka chyba czerwoną, butle 33 litry zdaje się bo większa nie wejdzie ale firmy ani butli ani całej reszty nie pamiętam.. Wyglądają na dobrych specjalistów - kolega zakładał u nich gaz i chwali.. Obejrzeli mi dokładnie auto, powiedzieli co ew. wymienić itp.. Nie zbywali tylko rzeczowo gadali..
Byrrt - w takiej cenie co szukam ciężko o dobrego Fiata chyba że BBM - czyli to co miałem , a nie chcę tego samego mieć- ale biorę też pod uwagę niektóre modele Fiata. ;)
lukq i co miesiąc trzeba od nowa???
a spolerować jak dobrze wyschnie ??? po jakim czasie??
nie zmywa sie to na myjni???
Nie zmywało się to na myjni tak szybko. Polerowałem jak było wilgotne jeszcze trochę szmatką flanelową.
Niestety nie jest to tak, że zastosujesz i na rok masz spokój.
rozumiem:) dziki za pomoc.
a jaką pastę proponujecie do polerki auta???
Ja używam wosk TURTELE, taki z żółwiem bezbarwny. Efekt piękny połysk.
ale w tym problem że mam lakier strasznie taki zmatowiały-wyblakły czym to odświeżyć???
Załącznik 2098
i Panowie dlaczego jak wchodze w naszę auta dodaj nowe to wyskakuje mi:
krtwwl34 nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to:
Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę,
Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne,
Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora,
Wyloguj się Strona główna
Napisz do miszko ;)
Macie jakieś zdanie o instalacjach AGC?
Wyloguj się i zaloguj jeszcze raz. Może chwilowy błąd strony. Żadnych błędów nie widzę.
byrrt tak soczewki ;) tylko mam problem z jedną, żeby ją wyregulować.
Niech zgadnę z DJ. Auto.
lukq dokładnie ;)
Sorry Paweł, ale nie mówiłem, kup ori ;-)
Te DJ Auto to już sławne są ;)