Przerabiam to samo w aso fiata, już nie wiem na która poprawkę jestem umówiony... przestałem liczyć
To jest widok strony w wersji do druku
Przerabiam to samo w aso fiata, już nie wiem na która poprawkę jestem umówiony... przestałem liczyć
Ale aygo to tez budżetowka... Mam tez aygo i tez mi malowali tylni zderzak i tez porysowali i zle zlozyli...
Znalazlem kolejny minus Tipka w wersji SW.
Brak górnych zaczepów by oddzielić strefę bagażową
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Pytanko. Ogladam akcesoria na stronie fiateła i rzuciło mi się w oczy, że zaczep haka z fotelika ma fajną obudowę. Natomiast u mnie wygląda to z deczka chamsko. A jakby na to nie patrzec to jest Lounge a nie Pop.
Tez tak macie? Czy mam wybrakowaną wersję? https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ab69fe961c.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...fdf3799852.jpg
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Zaczynają robić gówniane oszczędności , wiedząc , że niewiele osób zwróci na to uwagę. U mnie w Lounge
Załącznik 32727
Ale myślisz że jak partacza taka aygo to w przypadku lepszego modelu będzie inaczej? Nie. Czy pojedziesz aygo czy czymś lepszym jakoś ASO będzie taka sama. A o problemy ze zbyt ciasnym spasowaniem też mogą wystapic
Nie, nie jestem pewny. To domniemanie wynikające z innych oszczędności.
Moze ktos nie mial a chcial miec i sobie panowie z aso pozyczyli... ;) teraz juz prawdy nie dojdziesz, chyba ze wszystkie sw maja niezaleznie od wersji i rocznika to jakos wywalczysz
Zrób zdjęcia i napisz mejla do fca, za jakiś czas Ci dołożą brakujące elementy.
Na razie napisałem do dealera u którego zakupiłem pojazd oraz do najbliższego ASO prośbę o wyjaśnienie czy powinny być czy nie.
Wczoraj na stronie Fiata w czacie z konsultantem poprosiłem o adres mailowy do kontaktu, to mi odpisał, że powinienem telefonicznie na Ciao Fiat ustalić z kim o tym rozmawiac, oczywiście na infolinii też nie potrafili mi podać żadnego adresu mail
Możecie zapodać jakiś adres do FCA Polska?
Na stronie Fiat-a jest link kontaktowy.
A na info linii mogą zarejestrować skargę i potem przekażą gdzie trzeba...
W moim hb 2017 nie ma plastików. Moim zdaniem lepiej niż z plastikami, jest tylko niewielki podłużny otwór. Mniej rzuca się w oczy. Przynajmniej dopóki nie będzie używane.