To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
Nuri
Faktura Cię jara? :lol: Pojutrze przyjdą , dostaną odzienie w postaci Nokianów WR D3 i wtedy będzie fota :smile:
:) :) :) ....spoko :) czekamy na wizualizacje :) :) :)
-
Cytat:
Napisał
Szary83
No chyba nie myślałeś, że ktoś się zdecyduje na szpachlę... Chociaż z drugiej strony są wciąż janusze biznesu, którzy wezmą kasę z AC i zrobią szpachlą...
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Wiadome ze najpierw by wyjeli wgniot ile sie da a dopiero wtedy troche szpachli nalozyli. Nie wszyscy tutaj to gimbaza...
-
No własnie o tym piszę.
Ja sobie nie wyobrażam, by w stosunkowo młodym aucie mieć szpachlę, klapa dla mnie do wymiany, nawet na używkę, tym bardziej, że tutaj popularny kolor.
-
Jak zglosi z ac to za duzo do gadania nie bedzie - zrobia jak taniej.
-
Na 90% olewam AC i zamawiam klapę na alledrogo i wymienię ją sam, na razie brak czasu więc pewnie dopiero w grudniu.
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
Jak zglosi z ac to za duzo do gadania nie bedzie - zrobia jak taniej.
Pierwsze słyszę. Miałem już z AC robiony samochód i mniejsza wgniota na klapie była zakwalifikowana do wymiany, to samo z bokiem auta - wymiana ćwiartki.
Nie wiem gdzie ubezpieczasz auto, ale ja w żadnym nie miałem opcji "szpachla" [emoji23]
-
Chyba, że ktoś kupuje AC za 200 zł z amortyzacją, udziałem własnym, nieoryginalnych częściach, nieASO itd to wtedy tylko szpachla aby za duzo nie dopłacić do interesu.
-
Cytat:
Napisał
Szary83
Pierwsze słyszę. Miałem już z AC robiony samochód i mniejsza wgniota na klapie była zakwalifikowana do wymiany, to samo z bokiem auta - wymiana ćwiartki.
Nie wiem gdzie ubezpieczasz auto, ale ja w żadnym nie miałem opcji "szpachla" [emoji23]
Jestes swiadomy tego ze nie kazdy element w aucie mozna wymienic na nowy ? Ubezpieczalnoa to nie instytucja charytatywna i zawsze zrobia tak aby bylo tanio.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cytat:
Napisał
kmlnvm
Na 90% olewam AC i zamawiam klapę na alledrogo i wymienię ją sam, na razie brak czasu więc pewnie dopiero w grudniu.
Mogles chociaz sprawdzic co zaproponuja.
-
Cytat:
Napisał
Szary83
No własnie o tym piszę.
Ja sobie nie wyobrażam, by w stosunkowo młodym aucie mieć szpachlę, klapa dla mnie do wymiany, nawet na używkę, tym bardziej, że tutaj popularny kolor.
Ja sobie nie wyobrażam, żeby naprawiać element wymienny, w którym zniszczone są przetłoczenia technologiczne. Klapa klasyfikuje się tylko do wymiany.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cytat:
Napisał
bahamut24
Jestes swiadomy tego ze nie kazdy element w aucie mozna wymienic na nowy ? Ubezpieczalnoa to nie instytucja charytatywna i zawsze zrobia tak aby bylo tanio.
W tym przykładzie mamy wymienny.
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
Mogles chociaz sprawdzic co zaproponuja.
Dzwoniłem do ASO, sama klapa to koszt około 2400zł, przychodzi tylko z podkładem, trzeba ją jeszcze polakierować na miejscu i zamontować, łączny koszt wg. ASO to między 3,5-4k.
Klepanie nie wchodzi zupełnie w grę, wolałbym już z takim uszkodzeniem jeździć.
-
To nie wiem czemu chcesz kupowac sam, zrob z ac.
-
Jeszcze rozważam tą opcję, muszę tylko dowiedzieć się jak wzrośnie mi AC.
-
Jak pierwsza szkoda w roku to ok 20%.
-
Mi po wymianie drzwi z ac składka zmalała... byłem u brokera i znalazł mi takiego co obcina tylko 10% i lepsze warunki za mniej oferuje...
-
Ja wczoraj zje....em sprawę w swoim tuptusiu. Nie chciało mi się wypsikać reszty letniego płynu i ran złapało (-9* na termometrze). Myślicie że coś rozepchnie????
Wku......wiam się na swoją głupotę......:mad: