Oryginał fazy lotnej 150 poza aso, fazy ciekłej zamiennik 10zl i eurol ze specyfikacja do lpg 4l za 98zl. Nie ma biedy, tylko trzeba oderwać się od cycka aso... do tego trzeba dojrzeć wcześniej lub później bo oskubią z kasy na cacy...
To jest widok strony w wersji do druku
Oryginał fazy lotnej 150 poza aso, fazy ciekłej zamiennik 10zl i eurol ze specyfikacja do lpg 4l za 98zl. Nie ma biedy, tylko trzeba oderwać się od cycka aso... do tego trzeba dojrzeć wcześniej lub później bo oskubią z kasy na cacy...
ASO FIAT ELBLĄG ! Przegląd 15000 ! Przegląd 180-promocja, graty moje-olej Total 5l,filtr oleju,filtr powietrza, filtr kabinowy węglowy -240, przegląd gazowy 200 z filtrami. Razem 620 !
Skubią na tych świecach, jeszcze bym się zgodził jakbyś miał lpg. W książce pisze jak byk że co 30kkm wymiana świec w 1.4tjet nie zależnie od zasilania czy PB lub lpg, to Ci proponują jeszcze wcześniej. Tak z czystej ciekawości dali Ci stare świece zapłonowe? Czy tylko na paragonie i w portfelu widzisz różnicę?
Nie dali starych świec zapłonowych, ale też się o nie nie upominałem.
Dzisiaj wymieniłem przed podróżą filtr i też mi wsadzili Sędziszów, zmieniłem na węglowy meyle
Wysłane z mojego Mi Note 10 Lite przy użyciu Tapatalka
Witam. Co oznacza w tej dyskusji ,,po roku''? Jaka jest data której nie można przekroczyć przy pierwszym przeglądzie gwarancyjnym? W jakim dokumencie jest to zapisane? Mam masę dokumentów kupna i co najmniej 10 różnych dat. Na wyświetlaczu samochodu serwis za X dni - jak ma się to do dokumentów i rzeczywistej (ostatecznej) daty wykonania przeglądu?
Kłania się książka gwarancyjna i instrukcja obsługi do przestudiowania.... ;-)
@jacek2
A moze na forum napisac studiujcie gwaracje i instrukcje i zlikwidowac forum.
,,Kłania się'' - chyba czujesz sie prawdziwym doswiadczonym klubowiczem.
Tylko nie kontynuuj bo szkoda marnowac czas.
Dowiedzialem sie - decydujaca jest data na certyfikacie gwarancji. Zamkniete.
Brawo TY....
Ale przed wymianą jakbyś im powiedział że chcesz stare świece do wglądu to przy próbie kombinowania raczej by odpuścili " bo trafił się klyent z tych dziwnych, co płaci i jeszcze wymaga". Pytam bo już różne słyszałem historie, a i miałem do czynienia z ASO i jak przyjeżdżała starsza Pani samochodem po roku jazdy i 2kkm przebiegu to obsługa kończyła się na dolewce oleju i przetarcie filtra blaszanago szmatą. Oczywiście Pani wyjeżdżała zadowolona bo wypiła kawkę poczytała gazety i lżejsza w kieszeni o $ wartość przeglądu.
1 gwarancyjny za mną, biedniejszy o 750zł. Trójmiasto. Za te 45 min roboty (3L oleju, filtr i podłączenie komputera) jest to wysoki koszt ale co zrobić.
Cena mnie nie dziwi bo taką zakładałem i o takiej słyszałem od innych tipowiczów.
Bardziej dziwi mnie brak odkurzenia i wymycia auta, co w innych salonach (seat, toyota, peugeot) jest standardem. Jest to drobiazg ale jednak pokazuje podejscie do klienta.
winnych fiatach też jest standardem, że myją po przeglądzie samochód