co za brak tolerancji..On ci cala budowlanke przewozi a ty na drugi dzien na niego narzekasz...
To jest widok strony w wersji do druku
co za brak tolerancji..On ci cala budowlanke przewozi a ty na drugi dzien na niego narzekasz...
Tam od razu tolerancji.. Ja je toleruję.. Ale mam świadomość czym jeżdżę i że nie warto się aż tak nad tym użalać ;) Poza tym naprawdę chciałbym zmienić auto na coś większego, mniej problematycznego i obowiązkowo z kimatyzacją..
obowiazkowo z klima - obowiazkowo grubszy portfel i wiecej pieniedzy na paliwo :P
Mniej problematycznego :?: Raczej nie zarzucasz Nas co chwilę "co padło" jedynie jakieś pierdoły eksploatacyjne więc nie narzekaj.Chcesz się zamienić :?: :lalalala:
no ja sie przesiadłem z sienki ( jeszcze mam ) na Lagunke2 ph2 :)
No na trytkę może nie ;) I fakt faktem nic poważnego się z fiatem nie dzieje, ale jednak ciągle trzeba myśleć nad czymś i niech to będą nawet pierdoły ale jednak.. Może jak mi się będzie rodzina powiększać to będę kombinował na pewno fiat jeszcze zostanie ze mną jakiś czas bo zwyczajnie nie mam kasy na nic lepszego.. Ale też jak się wsiada po pracy do auta a w nim z 60'C, na czujniku zew. 40'C, w trasie głośno bo okna pootwierane a po 30km drogi w środku nadal 35'C to naprawdę się odechciewa ;) A tak to po wyczyszczeniu tych cewek i dokręceniu świec naprawdę auto fajnie się zbiera i jedzie.. :) Ciągle nie mam na to czasu ale też czeka mnie rozrząd..
Nawet wannę 160cm przewiezie :D
Załącznik 16191
z drugiej strony jakby wypadlo i sie potluklo..bylby kawal niezlej wstepnej przyczepki :P...bez kol :P
Z tym tłuczeniem to nic nie mów bo ta akurat wanna była pęknięta w 4 miejscach! Taką ją kupiłem a że była zapakowana wziąłem nieświadomy. W momencie jak już przyszło do montażu okazało się że trzeba kupić nową (a to 470zł :-( ).. Ta na szczęście udało się oddać...
Ciekawe czy w tym roku nakulam 300k - a jak nie to w następnym jakoś na początku ;)
Załącznik 16927
Ładny wynik :D
Nie oszczędzasz fury,ale jak śmiga to tylko jeździć :dlon:
Pewnie rąk, póki co ciesz się z przyjemności jazdy ;)