Witam wszystkich :)
To jest widok strony w wersji do druku
Cześć, na razie jestem posiadaczem Audi A3 8L ale to chyba wkrótce się zmieni ponieważ szukam Fiata Croma. Pozdrawiam
siemka wszystkim :smile:
Witam.
Jestem szczęśliwym ... hmmm, posiadaczem fiata marea weekend 1,9 jtd... i szczerze powiem że co troche coś sie sypie więc potrzebuje dostepu do waszych cennych rad.
Witam wszystkich miłośników Fiatów :-)
Nazywam się Bartek i mam tabor składający się z dwóch Fiacików :-)
Punto 3d FL 1.2 8V oraz Punto 5d 1.2 16V
Mam nadzieję, że uda mi się znaleźć tutaj odpowiedzi na parę pytań, jak również pomóc mniej doświadczonym użytkownikom.
Witajcie braci fiatowska :-) W sumie sam nie mam fiata (pod domem stoi Mondeo Mk2, którym troskliwie się opiekujemy w wolnych chwilach a jeździmy w niewolnych), ale przyjaciele mają i stąd czasem okazja do podłubania pewnie się nadarzy. Aktualnie na tapecie hamulce i/lub łożyska w przednich kołach... ale o tym pewnie usłyszycie w osobnym temacie w razie problemów!
czesc czesc czesc
Witam.
Stałem się użytkownikiem Grande Punto T-jet
Heloł all wam
Witam wszystkich !
Wita Poznań miasto warte poznania " * Miasto Know - how "
Naprawiam skrzynie 6-biegowe, posiadam części nowe, używane do: Alfa Romeo Brera 159 1.8 TBI 1.9JTD 2.2 JTS . Chevrolet Aveo 1.3 CDTI. Fiat 1.3 DTH Punto Grande Multijet, 1.9 Punto Grande MJTD , Croma 1.8 TBI 1.9 JTD, Fiat Professional Nuovo Ducato 3.0 JTD M40, Citroen Jumper, Peugeot Boxer 3.0 HDI M40. Opel o symbolu M20 1.3 , M32 1.7 1.8 1.9 2.0 2.2 6-biegowych Opel Agila, Astra H, GTC, Corsa D, Insignia, Meriva B, Signum, Vectra C, Zafira B,C.
Dzień Dobry Wszystkim :)
Witam wszystkich! Nie jeżdżę fiatem natomiast posiadam Alfe Romeo 156 1.9 JTD.
Witam wszystkich. Jestem nowym użytkownikiem forum. My car is Cinquecento 7-setka , niestety bez holenderskiego gazu ;D Pozdrawiam Karol.
Witam wszystkich serdecznie. Ciesze sie, że jestem na tym forum, poniewaz jest tutaj duzo ciekawych i potrzebnych rzeczy ; )
Pozdro !