To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
szutawaldemar
A dla mnie starsze alfowskie wzory felg gryzą się z tipo. Takie felgi ze 147 czy 156 wyglądają dobrze tylko na autach do których zostały stworzone. To już któreś tipo z tego typu felgą i odczucia zawsze takie same.
Każdy ma inny gust. Wg mnie lepsze najbrzydsze felgi z Alfy, niż najładniejsze kołpaki z Biedronki.
-
Cytat:
Napisał
szutawaldemar
A dla mnie starsze alfowskie wzory felg gryzą się z tipo. Takie felgi ze 147 czy 156 wyglądają dobrze tylko na autach do których zostały stworzone. To już któreś tipo z tego typu felgą i odczucia zawsze takie same.
Masz do tego prawo ;-) mi się podobają, i dla mnie wyglądają zdecydowanie lepiej niż stalówki.
I napisze więcej, dla mnie osobiście ten wzór jest najfajniejszy wśród telefonów, bo jest prosty. bez żadnych wgłębień, uwypukleń, krawędzi, wcięć itd.
Cytat:
Napisał
jaroslawrak
a dokupiłem emblematy silikonowe Fiat 3D 50 mm za 17 zł z przesyłką i nakleiłem na alfowskie.
Felgi kupiłem bez dekielków w ogóle, tak więc Twój patent mnie nie urządza, muszę kupić emblematy z dekielkami, ale to nie problem, bo sklep z tymi pierdołami mam w Bytomiu prawie po drodze z pracy do domu
Cytat:
Napisał
giannini
Każdy ma inny gust. Wg mnie lepsze najbrzydsze felgi z Alfy, niż najładniejsze kołpaki z Biedronki.
Amen.
dodatkowo wolę kupić używane OEMy, niż chińskie nówki
-
Cytat:
Napisał
Szary83
dodatkowo wolę kupić używane OEMy, niż chińskie nówki
Miałem alfe 159 na oryginalnych felgach 19", opona chyba 225/40 albo 45. Kilka razy zaliczyłem wielkie dziury, felgi nie do pogięcia.
Kumpel ma w superbie 205/55/16 na felgach enzo, prostuje kilka razy w roku.
-
Dzisiaj założyłem koła zimowe,wypsikałem resztkę letniego płynu do spryskiwaczy i wlałem zimowy,do schowka wsadziłem odmrażacz do szyb,a pod fotel wsunąłem zmiotkę do śniegu.....no i teraz zimy się nie boję;-)
-
Trzeba bylo dolac tylko zimowego haha albo "dykty" troche ;)
-
Cytat:
Napisał
jaroslawrak
no i teraz zimy się nie boję
Zapomniałeś o łopacie
-
W magic cargo boxie mam jeszcze łańcuchy, saperkę. Łopatę taka węższa trochę ze składanym trzonem do śniegu...
-
Wyciągarkę jeszcze proponuję ;)
-
Cytat:
Napisał
Qvadrat
W magic cargo boxie mam jeszcze łańcuchy, saperkę. Łopatę taka węższa trochę ze składanym trzonem do śniegu...
A w garazu lemiesz pługa i rozrzutnik soli haha
-
Tu się nie ma co śmiać koledzy, jak na Podlasiu zima przypierd.... to nie ma zmiłuj :D. Nie to co u nas na ścianie zachodniej gdzie po zeszłej "zimie" to się zastanawiałem nad sensem zimówek.
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
A w garazu
Nie mam garażu i często musze odkowpywac i pracuje na zadupiu gdzie bywa po -34...
Cytat:
Napisał
bibi
Wyciągarkę jeszcze proponuję
W terenówce bym miał tu... no cóż jako żart chyba :-)
Cytat:
Napisał
maccacus
Tu się nie ma co śmiać koledzy, jak na Podlasiu zima przypierd.... to nie ma zmiłuj
Śmiać się można zawsze, przecież ta słynna górka z „ale urwał” to chyba w Szczecinie, prawda?
-
Cytat:
Napisał
Qvadrat
Nie mam garażu i często musze odkowpywac i pracuje na zadupiu gdzie bywa po -34...
Przypomnial mi sie kawal
Dzwoni kumpel
- I jak tam na tej Syberii?
- Spoko -25 jest.
- Co ty gadasz mówili że - 50.
- No tak ale to na zewnątrz.
;)
-
Koledzy się tu nabijają,a ja trafiłem w 10-tkę....już następnego dnia rano przydał się odmrażacz do szyb.Teraz właśnie zaczął sypać śnieg i robi się biało.Z płynem nie będę dziadował,bo mam go sporo w zapasie.Teraz kupuje się tanio płyn letni,a zimowy na wiosnę jak wyprzedają zapasyhaha
-
Oddałem tipełu do serwisu na przeglądu https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...53f4d73ce4.jpg
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
1 załącznik(i)
Mała rzecz a cieszy z dalekiego kraju
Wystarczy przyłożyć obciąć rant uprzednio obrysować po obwodzie co wystaje obciąć gumówką i mamy ładny podwójny schowek.
https://s.click.aliexpress.com/e/NrjAoTe
Załącznik 34188