To jest widok strony w wersji do druku
-
1 załącznik(i)
Zmieniłem sobie dzisiaj koła Załącznik 34083
-
Przy okazji zmiany kół: kupiłem sobie fajny podnośnik-żabę (stary umarł) za 145 zyla. Niski, fajny, wytrzymały, zaczyna podnosić już od 8cm od podłoża...... ale to temat chyba do- żaba w tipo czy coś podobnego.
Aha- podnosi 2,5T (inne tylko2.0T)
-
Cytat:
Napisał
jacek2
Przy okazji zmiany kół: kupiłem sobie fajny podnośnik-żabę (stary umarł) za 145 zyla. Niski, fajny, wytrzymały, zaczyna podnosić już od 8cm od podłoża...... ale to temat chyba do- żaba w tipo czy coś podobnego.
Aha- podnosi 2,5T (inne tylko2.0T)
Chwal się gdzie bo w moim garażu brakuje [emoji41]
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
Szary83
Chwal się gdzie bo w moim garażu brakuje
No właśnie trudno miejsce określić, to taka hurtownia ze wszystkim nieopodal.... żaden market czy cuś, ale jest profesjonalnie wykonany, mocny i ma dodatkową nakładkę na te 8cm która go podwyższa o jakieś 5cm, a na niej coby było milej jest jeszcze gruby placek gumy możliwy do dołożenia lub zdjęcia. Więc nic raczej nie pognie i nie porysuje. To chyba dobry zaakup.
-
Też się zastanawiałem nad zakupem takiego podnośnika. Jest o wiele szybciej i wygodniej niż przy tradycyjnym podnośniku. Ale zakupie na wiosnę przy okazji zakupu felg aluminiowych. Wtedy bez problemu obskocze 2 samochody. Jak narazie opony wymienione tradycyjnie. Żadnych uszkodzeń progów.
-
Założyli tipełowi fele z nowymi kapciami.
Telefony wyglądają elegancko.
Zmiana rozmiaru opon, a system kontroli ciśnienia póki co nie zareagował
PS. nic nie mówiłem o progach, pomimo, że mają podnośniki kolumnowe, wszystko OK z progami :)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...aaf0e1b987.jpg
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
Spoko ta Alfa ;) tylko przydało by się go umyć bo na czarnym to wszystko widać.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Cytat:
Napisał
rafal.benitez
Spoko ta Alfa ;) tylko przydało by się go umyć bo na czarnym to wszystko widać.
Sent from my iPhone using Tapatalk
W poniedziałek mam przegląd z okazji 15k to mi umyją :D
-
To jest tuning ;) niby Fiat a prawie jak Alfa :) idealne ujęcie ;)
-
Cytat:
Napisał
brylancik13
To jest tuning ;) niby Fiat a prawie jak Alfa :) idealne ujęcie ;)
Bo to Fiat Tipo AR159 SW :D :D :D :D
Jeszcze ino dekle muszę kupić bo te fiatowskie za małe
-
Cytat:
Napisał
Szary83
W poniedziałek mam przegląd z okazji 15k to mi umyją :D
Rozumiem, że myją wnęki drzwi itd? ;-) Jeżeli nie, to te mycie sobie można ten tego :tongue
-
Cytat:
Napisał
Szary83
Bo to Fiat Tipo AR159 SW
Jeżeli już to TIPO AR156SW , te felgi nigdy nie były na AR159 , bo mają inny rozstaw śrub.
-
Cytat:
Napisał
krowka1978
Rozumiem, że myją wnęki drzwi itd? Jeżeli nie, to te mycie sobie można ten tego
Nie wiem, pierwszy raz w życiu jadę do ASO na przegląd :P
Cytat:
Napisał
giannini
Jeżeli już to TIPO AR156SW , te felgi nigdy nie były na AR159 , bo mają inny rozstaw śrub
Dziękuję za poprawienie, pierwszy raz w życiu mam Fiata Tipo AR156 SW :P :P :P
W ogóle pierwszy raz w życiu mam włoską myśl technologiczną jako pojazd :D
-
A dla mnie starsze alfowskie wzory felg gryzą się z tipo. Takie felgi ze 147 czy 156 wyglądają dobrze tylko na autach do których zostały stworzone. To już któreś tipo z tego typu felgą i odczucia zawsze takie same.
-
Cytat:
Napisał
Szary83
Jeszcze ino dekle muszę kupić bo te fiatowskie za małe
Ja dokupiłem emblematy silikonowe Fiat 3D 50 mm za 17 zł z przesyłką i nakleiłem na alfowskie. W piątek też przełożę kółka,bo zapowiadają duże ochłodzenie i temp. ujemne w dzień.