Witam,
od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Coupe, szukam instrukcji obsługi i napraw. Pozdrawiam
To jest widok strony w wersji do druku
Witam,
od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Coupe, szukam instrukcji obsługi i napraw. Pozdrawiam
siemanko, mam sc 0.9 '00 i cc 0.7 '94, niedlugo pojawi sie cos nowego :)
Witam wszystkich posiadaczy fiatów :)
Mam pytanie co to może być od jakiegoś czasu piszczał mi pasek klinowy, po pewnym czasie na zimnym silniku gdy go odpalilem po chwili mi zgasl. Zeby go odpalic musialem dlugo krecic kluczykiem przy czym dodawac jednoczesnie gazu. Gdy gaz pusciłem samochód zgasł. Jak silnik sie nagrzal nie bylo zadnych objawów. Gdy chciałem odpalic samochód po 8 godzinach z trudem odpalil ale po chwili gasl po ponownej próbie odpalenia nie pomagaly przegazowki ale samochod gdy odpalil odrazu gasl az w koncu nie odpalil w ogole. Dodam ze w ostatniej fazie krecenia kluczykiem nie odpalal tylko krecil silnikiem. Proszę o szybka odpowiedz co to moze byc za przyczyna czy to jest wina nie naciagnietego paska klinowego a moze rozrzad czy moze byc cos z ukladem paliwowym?
Witam serdecznie
Witam, wszystkich
Witam kolegów z forum
Witam wszystkich :)
Witam wszystkich , parę dni temu zostałem posiadaczem Puncioka II :D ale trzeba go dopieścić wiec lepszego miejsca na pomoc nie widzę ;)
Witam wszystkich Klubowiczów :)
Witam was wszystkich :D i pozdrawiam :D
Witamy wszystkich serdecznie :dlon:
itam wszystkich
Witam wszystkich :smile:
witam wszystkich maniaków Fiata :-) pozdr