Właściciel Stilo Schumacher wita. ;)
To jest widok strony w wersji do druku
Właściciel Stilo Schumacher wita. ;)
Witam ;););)
Witam wszystkich
Witam
Mam problem z Multiplą a właściwie z instalacją CNG, poszukuje schematów i innych rzeczy pozdrawiam Piotr
witam witam
Witam wszystkich posiadaczy Fiata Palio 1.2 na Weekend :D
Witam wszystkich. Mam pytanie jak się korzysta z download? Jak sciągnąć pliki? Z wypowiedzi widać, że nie tylko ja mam z tym problem. Pozdrawiam. Ciekawe czy ktoś to czyta?
Czytają. Nie ma problemu. W miejscu gdzie jest przycisk jest informacja o co chodzi. Wystarczy przeczytać ;)
Witam,
a na dobry początek nawet posta napisałem :D
http://fiatklubpolska.pl/panda-442/p...-planie-22568/
Mariusz
Ave Cezar!!! Witam wszystkich klubowiczów. Świeżak ze mnie- popełniłem Fiata Bravo 1.8 GT :)
serdecznie witam!!!
hej, witam wszystkich jako ten nowy na forum :wink:
Witam, właśnie zarejestrowałem się na forum. Jako nowy forumowicz chciałbym podzielić się informacją iż mam fiata punto II z 99 z silnikiem 1.9 JTD który ma problemy z odpalaniem gdy jest ciepły, mam nadzieję, że po przewertowaniu forum i z waszą pomocą coś uda mi się z tym zrobić aby rozrusznik tak nie cierpiał.
Witam serdecznie forumowiczów Fiata.:wink:
Witam wszystkich forumowiczów.W związku z tym że posiadam już jakiś czas fiata bravo 1.2 ze względu na jego wiek trzeba by się troszkę dokształcić.Mam nadzieje że mi pomożecie i że i ja bede mógł komuś pomóc.Jeszcze raz witam