Tylko jaki tam login masz/będziesz miał?:)
To jest widok strony w wersji do druku
Tylko jaki tam login masz/będziesz miał?:)
W sumie nie mam pomysłu. Zamieć! Albo albo... Różowy Mściciel! Przeklęty w Dacii! Nie lubię Fiata. Wesoły Roman. Kurczę nie wiem:P
:) co do manetek tez mam lewa wyzej od prawej...zauwazylem od 1-szego dnia :) juz chcialem recznie pozycjonowac ale zaczelo cos trzeszczec wiec zostalo jak jest :) i juz sie naumialem jak zalaczac te 5 pykniec lub na stale :) no i juz roczek minal :) i banan nadal na ustach :)
:) heee...w poprzednim swoim aucie mialem tylko jedna lewa... :)
Na pewno już było to wcześniej ale ja dopiero teraz to zauważyłem że nie mam oświetlenia w schowku... Po cholere doświetlenie schowka w tunelu środkowym jak nie ma doświetlenia zamykanego schowka. Ot taki paradoks. Muszę sprawdzić jak miałem w sedanie...
Wydaje mi się, ze kolega FiatPrime moze mieć na forum Dacii dowolny login a i tak będziemy wiedzieć ze to on (np. po narzekaniu ze Opel za duzą dopłatą ma jakiś fotel ortopedyczny a Dacia w biedawersji nie ma albo ze prawie go w nocy zabiło auto bo nic nie widział od oślepiającego komunikatu na wyświetlaczu:) Poznamy go szybko:) (choć oczywiście zyczę, zeby Dacia spełniała wszystkie oczekiwania i nic się nie psuło - tak sobie zartuję tylko)
Nawet jak będzie auto ze mucha nie siada i zero problemów to w temacie o spalaniu się na pewno udzieli, ze jakim prawem koszty w dieselku są wyzsze niz w Tipo z LPG jak tam było wielkie kombi - po tym go poznamy:P
FiacikPrime nigdzie sie nie schowa - znajdziemy wszędzie - pod warunkiem że będzie chciało nam sie szukać hehehe
Może jakiś zlot zanim się pozbędę taczki? :P Co bym was wyściskał na pożegnanie :P
Trzeba założyć Fan Klub FiatPrime :)
Mnie ciekawi czy z rumunskim wozem drabiniastym wytrzyma dluzej niz z turecka taczka :P
Jeździłem Renault korzystałem z Aso Renault różnie bywało ale gorszego ASO niż Fiat chyba niema
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Sam mam tipo ale kolegom nabijącym się z Daci zalecałbym ostrożność. Jednak 100 sce to sprawdzone konstrukcje Nissana to raz a dwa przed zakupem fiata pytałem 2 zaprzyjaźnionych mechaników robiących tylko francuzy co myślą o lodggy 100sce. Jeden powiedział że raz tylko wymieniał łańcuch rozrz. więc niebardzo zna ten silnik drugi że nie miał przyjemności z tym silnikiem w lodggy
A lodggy 1.6 sce 100 jest produkowana od 2012 więc raczej chyba nie jest awaryjna. Opieram się na tym konkretnym modelu którym się ineteresowałem
Kurcze, zdałem sobie sprawę, że od momentu odejścia FiatPrime ten temat kompletnie umarł:) Jesteśmy fanbojami albo FiatPrime kompletnie wyczerpał temat i już nie ma o czym pisać... a co jeśli śpiący to dodatkowe konto FiatPrime-a na czas uśpienia? (info dla nowych userów: FP to kolega, który bardzo się denerwował Fiatem, aż w końcu mu nerwy puściły i powiedział, że już tu nic nie napisze (kupił Dacię bo wcześniej jezdził francuskimi i miały ponoć lepszy serwis).
Panowi, serwis serwisem, ale miałem (nie)przyjemność jechać takim lodggy teraz w weekend, i nie ma czego porównywać. Jak na nowe auto to naprawdę nie potrafię znaleźć ani jednego plusa.
Zresztą temat jest co mi się w tipo nie podoba, do pisania o innych opcjach jest temat osobny.
W tipo nie podobaja mi sie regulatory nawiewu w manualnej klimie. To ze nie da sie wylaczyc seiatel jak stoje na wlaczonym silniku. Dodatkowo jak chce zmniejszyc czestotliwosc wycieraczek to robia dodatkowy ruch a nie po to zmniejszam aby sie ruszyly bo najczesciej zmniejszam jak nie mam na szybie az tyle kropel i wtedy wycieraczka idzie na sucho...
Ja za to nie widzę zbytniej aktywności w temacie awarie tipo który założyłem żeby to jakoś usystematyzować.
Podziekuj unii: "W pojazdach zarejestrowanych po dniu 31 grudnia 2009 r. połączenie elektryczne powinno być takie, iż światła do jazdy dziennej powinny automatycznie się włączać, kiedy urządzenie włączające lub wyłączające silnik znajduje się w położeniu umożliwiającym pracę silnika".
Choć fiat mógł się postarać i tak jak w starszych modelach mogloby to być wyłączane w jakimś głębokim menu
Próbowałem alfaobd i dupa