Problem? Heh był duży młotek to i problem się rozwiązał ale przyznaje chwilę mi zeszło ;)
To jest widok strony w wersji do druku
Dziś przy przebiegu 276100 km wymieniłem filtr gazu fazy ciekłej wraz z uszczelkami, filtr gazu fazy lotnej FL-03 czyli combo bibułowego oraz polimerowego, wężyk do pomiaru ciśnienia gazu w listwie wraz z cybantami (gazownicy dali sylikonowy a powinien być gazowy) oraz poprawiłem trochę mapki. Za filtry, wężyk i uszczelki zapłaciłem ok 40zł z przesyłką gdzie gazownicy wołali sobie 80 za sam filtr fazy lotnej i to najtańszy bibułowy. Gwarancję mam teoretycznie do czerwca przyszłego roku ale bujam to - nie będę tak frajerzył jak robota na 20min.. ;)
Bravo kula się dalej :)
olać gwarancję. nic tam Ci się raczej nie ma prawa zepsuć. chyba że masz pecha ;)
Ostatnio nie mam serca do pisania o aucie chociaż coś tam się dzieje - a to umyłem padakę, a to oczyściłem i pomalowałem stalowe felgi z zimówkami.. Takie tam ;)
bez fotek nie akceptuje powyzszego postu...:P...nie poddawaj sie :axe:
Niestety nie można mieć fuksa zawsze - ehh :( Walnął mi w próg i kapkę zarysował. Da się pewnie spolerować ale jeszcze nie było okazji sprawdzić..
http://youtu.be/XOZimajTtJU
jajebje, Ty to masz "szczęście" :P
Mieszkania w takiej okolicy bym nigdy nie kupił ale nadarzyła się okazja mieszkać tylko we dwoje to de yzja była oczywista ;) Ehh.. Znaczy się lepsze auto to dopiero jak się przeprowadzę ;)
skąd masz ten monitoring ?
a na drodze jest jakaś dziura ze te kołpaki spadają ? moze idz z tym do zarządu dróg ciekawe co powiedzą ? oczywiscie jak tam jest jakas dziura czy cos :) bo jak próg zwalniający to nic nie zdziałasz ;)
Borat kupując auto chciał mieć "magnez na cipki". Ty masz zdaje się na kołpaki ;)
Prywatny ;) Założyłem po ekscesach z rysami na autach..
Niestety kamera jedna z najtańszych przez co jakość jest jaka jest ale 800zeta luźne na kamerę nie mam..
Generalnie nie ma tam żadnych progów zwalniających - normalna droga z ograniczeniem 50km/h tylko że taka a nie inna. Tam nawet nie ma chyba dziury jakiejś tylko takie koleiny/załamania nawierzchni. Nikt w ZDMiKP raczej się sprawą nie zainteresuje bo tak naprawdę to właściciel pojazdu zamiast się zatrzymać pojechał po dziurze dalej. I już z nagrania widać, że nie jechał 50km/h. A jeszcze dodam, że tam kawałeczek od tego skrzyżowania to jest - te kołpaki naprawdę jakoś ciągną do bravo :P
A po 1szej w nocy szła jakaś ekipa w kapturach i kołpak zbutowała po czym.. zabrała :lol:
Dobrze ze nie zaczela butowac samochodu.. Ogolnie zaden zarzad nic nie pomoze..."Parkuj pan gdzie indziej"...
A moze to na zime na stalkowki bravka mowi - Do mnie moja desko :D
Nie no masz farta heheee.Tam jest na bank jakiś ciek wodny :lol: