johnyferguson, mors2005, :zgoda:
To jest widok strony w wersji do druku
johnyferguson, mors2005, :zgoda:
Witam wszystkich starych i nowych znajomych :zgoda:
Witam wszystkich forumowiczów. Ja jestem posiadaczem zacnego Uniacza. :)
Witamy, zachęcam do opisania Uniacza w dziale Nasze Auta ;) Sam się takim poruszam i fajnie się jeździ.
:zgoda: luciferiqus, :zgoda:
Witam Kolege z Krakowa :D :zgoda:
Dzień dobry. jestem Grzegorz. Nieanonimowym Fiatoholikiem jestem od 3 miesięcy ^^
a tak na serio
Witojcie :pijemy: :rusek: :peace: :kawka:
Witam wszytskich uzytkownikow tego forum. Zakupilem ostatnio punto 1.2 8v ELX wiec postanowilem sie zalogowac na waszym forum. Moze uda mi sie uzyskac odpowiedzi na rozne pytania odnosnie tego autka.To moje drugie wloskie autko.
soul2000, :zgoda:
Gratuluje trafnego wyboru :D
soul2000 ,luciferiqus,, :zgoda:
soul2000 ,luciferiqus, :zgoda:
HeHe jeszcze nie ma co opisywać. Na razie jest tabula rasa ;) bo dopiero przejąłem po ojcu, czyli minimalizm do bulu. Ale zamierzam coś powoli przy nim robić. Zacząłem od radia i głośników (bo zestaw był chyba z przed 20 lat, z jakiegoś starego opla), a reszta z czasem... i hmm... z pieniędzmi :) Narazie moja wiedza jest dość znikoma i dopiero zbieram materiały i zaczynam kombinować, ale kiedyś mam nadzieje, że będę mógł się podzielić jakimiś ciekawymi informacjami dot. unicza :mrgreen:
Pozdrawiam 8-)
1.4 w Uno pewnie się troche odpycha autko ;)
Ja mam 1.0 CLIP. Mam gdzieś foto, jak nim pociągnałem na A2 165km/h ;)
No ja 185 kiedyś pociągnąłem, co prawda z górki było ;), ale gdyby nie zdrowy rozsądek to by jeszcze na pewno pociągnął ze 2 dyszki :). Niestety wąsko było, bo w lesie no i pojawiło mi się znienacka ograniczenie do 40 :) więc trzeba było szybko reagować :). Wadą niestety jest to, że trochę pali :| . Tak 7l/100km to trzeba mu liczyć.
Szczeze to nic nie wiem o punto :oops: ,Cytat:
Napisał egon11
celowalem w troche inny silnik tzn 16v :mrgreen: , ale trafil sie bialy :( (a nie podobaja mi sie samochody biale) i jeszcze cena wyzsza troche :shock:
pozdrawiam
Witam wszystkich :zgoda:
Witam Panów :zgoda:
Powitanko dla wszystkich nowych.
luciferiqus, Uno całkiem przyjemny samochodzik zwłaszcza z silnikiem 1,4. miałem dwa takie egzemplarze i dosyć mile je wspominam.
soul2000, miałem na mysli forum :oops:
romano, uno może i fajne spokrewnione z Tipo ale jak dla mnie troszkę przyciasne :/