Mój wyprodukował się w zeszłym tygodniu , a dealer W-wa dał w umowie termin doręczenia do klienta : do 17 listopada . Mam nadzieję że to się sprawdzi.
To jest widok strony w wersji do druku
Mój wyprodukował się w zeszłym tygodniu , a dealer W-wa dał w umowie termin doręczenia do klienta : do 17 listopada . Mam nadzieję że to się sprawdzi.
chyba cała partia do Polski koło 10.10. więc będzie wysyp fiatów tipo. Mój także 10.10. w tamtą środę dealer potwierdził, że auto 10 dni w drodze i odbiór do 2 tygodni.
Ma ktoś z Was produkcję w tym tygodniu czyli 43? Ma dotrzeć podobno do końca listopada.
Wczoraj dzwoniłem do dealera to mówił, że auto jedzie już do Włoch i stamtąd do mnie. Twierdzi, że maksymalnie trzy tygodnie i autko będzie gotowe.
Swoją drogą nie rozumiem czemu zawsze ma taki głos jakbym chciał go oszukać. 😂
Czy może ktoś wytłumaczyć w jakim celu do Włoch jadą te auta z Turcji?
Koledzy zamawiałem autko na początku maja i wtedy miałem planowaną produkcje na 44 tydzień, a dostałem wiadomość, że autko się wyprodukowało 13 października i za 4 tygodnie mam mieć odbiór. Mam nadzieję, że nic się nie zmieni bo z tego co piszecie to może być różnie niestety.
Zastanawiam się bo zamówiłem wersje Lounge z pakietem "Business", a teraz przy wyborze tego pakietu dodatkowo dochodzi z nim pakiet "Bezpieczeństwo" i ciekawe czy auto się wyprodukowało z nim czy bez.
Jak myślicie?
Dziedeck@
Jak o to pytałem dealera to mówił, że po prostu taką mają trasę. Szkoda, że nie znał żadnych szczegółów.
Ogólnie co do terminow dostaw to wiele zalezy od salonu ja swoje Tipo zamawialem okolo 10 sierpnia a w przyszlym tyg juz mam odbior (juz - bo termin planowany byl styczen luty 2017).Auto podobno juz w polsce i ma przyjechac w przyszlym tygodniu. Nie wiem kiedy wyprodukowany ale pewnie jak wsyzstkie ktore maja byc niedlugo do obioru:) Oby tylko wad nie bylo :)
Prawdopodobnie tak szybki termin realizacji, ponieważ będziesz miał auto z nadwyżki przeznaczonej na rynek węgierski. Prawdopodobnie przyjedzie do Ciebie z Węgier.
Istnieje druga możliwość - Twoje zamówienie idealnie pokryło się z zamówionym kilka miesięcy temu autem "na plac" przez dealera. To mało prawdopodobne, ale możliwe.
Ja mam samochód do odbioru między 2 a 10 listopada (o wszystkim zdecyduje kwestia transportu). Samochód zamawiałem w Poznaniu 22 kwietnia.
Ja ma zamowiony pod koniec sierpnia i odbiór ma być na koniec listopada, ciekawe czy to tak normalnie przyspieszyło czy też jakieś nadwyżki.
Też na początku bylo mówione że styczeń/luty
Tez normalna i tez udalo sie wziac maly upust dodatkowo(zimowki w lepszej cenie)
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Termin mam taki bo udalo sie podmienic jeden z zamowionych przez salon aut na moje (zamawiali tansze wersje do salonu). Akle z tego co wiem musieli to jakos tam ogarnac po swojej stronie. Ale skoro widze zen ie tylko ja tak mam to mozliwe ze cos w fabryce przyspieszylo. Da sie jakos sprawdzic skad fura przyjechala?
Witam
Zamówiłem wersję Easy 1.4 95 km. 17 października. Podobno mam odbiór w grudniu. Wygląda na to, że salon zamówił tę wersję dla siebie. Stąd obietnica, że odbiór w grudniu. Według dealera zaplanowana produkcja na 42 tydzień. Będzie znaczne opóźnienie - zrezygnuję.
Niestety nie, dopiero w piątek trafił do gazowni i odbiór po 1 listopada. Czyli ok tydzień poślizgu.
Kumpel jest już 3 tydzień zwodzony przez dealera, który twierdzi, że 'samochód jutro będzie, już jedzie na lawecie' ...