To jest widok strony w wersji do druku
-
3 załącznik(i)
Wycieraczki sprawują się bardzo dobrze,żadnych smug,zacieków zbierają wodę idealnie,polecam;-)
Załącznik 11668
A tu świeże zdjęcia,jak na razie wizualnie nic się nie zmieniło oprócz tego że gdzieś zawieruszył mi się kołpak,prawdopodobnie został w garażu po ostatnim:lol:znajdzie się;-)
Załącznik 11669
Załącznik 11670
-
1 załącznik(i)
Przyszły właśnie zamówione ramki do tablic rejestracyjnych na zamówienie z nadrukiem;-)
Załącznik 12033
Jeszcze trzeba tylko zamontować
-
-
-
-
Razem z wysyłką oczywiście;-) Znalazłem na alledrogo aukcję,jakaś firma z Krakowa to jest. 7 zł sztuka taka ramka, także nawet tanio i nawet fajnie wyszło
-
A możesz podrzucić dane tej firmy bądź link do aukcji? :) Dostałem własnie kasę na barbórkę więc na mikołaja stilonowi cos trzeba kupić :P
-
Znam firmę (byłem pracownikiem) gdzie mają drukarkę umożliwiającą wydruk na plastiku, ale dla 2ch sztuk nie sądzę aby im się chciało za 7zł/sztuka :P
-
-
2 załącznik(i)
Cytat:
Napisał
irqus
A możesz podrzucić dane tej firmy bądź link do aukcji?
Ramki do tablic rejestracyjnych - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
Ramki zamontowane;-)
Załącznik 12036
Załącznik 12037
-
-
Witam, dawno nic nie pisałem bo z alfą nic nie robiłem i nic się nie działo aż do teraz. Otóż ala ma problem,gaśnie przy dojeżdżaniu do skrzyżowania, tzn nie za każdym razem ale jest tak,że zwalniam, redukcja na 2 bieg i gaśnie, w momencie jak trzymam na sprzęgle. Nawet nie zależy od tego czy puszczam gaz czy sprzęgło po prostu gaśnie. Nie wiem czy jest sens podłączać teraz pod kompa jeśli check się nie świeci ani nie zapalił wcześniej nawet na chwilkę?
-
Silnik krokowy bądź jakaś nieszczelność np. w dolocie..
-
Problem z gaśnięciem silnika który pojawiał się podczas redukcji biegów,dojeżdżania do skrzyżowania minął,silnik pracuje poprawnie i nie ma z nim jak na razie żadnych problemów.
-
Alfa uwolniona:lol: lodu to tam na niej było chyba z 0,5 cm
polecam użyć claren -80c z K2 w razie takich problemów;-)
-
1 załącznik(i)
Panowie mam pytanie,jaki tu można smar wcisnąć,jest coś specjalne do tego stosowane (lewarek zmiany biegów)
Załącznik 13035
-
Można kupić biały smar w sprayu.Zakładasz długą rurkę i na pewno ładnie wejdzie w szczeliny.Na przykład biały smar firmy Boll-> Biały smar boll - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
-
-
4 załącznik(i)
Auto umyte,odkurzone,ogólnie wysprzątane i odświeżone
Załącznik 13487
Załącznik 13488
Załącznik 13489
Załącznik 13490
A tak poza tym to z autem wszystko dobrze,szukam na lato jakiś alusów,używanych;-)
-
Alfa razem ze mną oczekuje na zamówioną paczkę;-)
Tarcze hamulcowe przód TRW
Klocki hamulcowe przód TRW
Koń. drążków kier. Kamoka
'
Dodatkowo Ala ma problem,lewarek zmiany biegów nie odbija na pozycje ''luz'', podobno problem leży na jakimś sworzniu który trzeba wyczyścić i przesmarować,zobaczymy od poniedziałku będzie garaż będziemy działać;-)