zaślepka na pewno coś daje. Mnóstwo osób robi zaślepki. A jak ze spalaniem? Zmieniło się coś?
To jest widok strony w wersji do druku
zaślepka na pewno coś daje. Mnóstwo osób robi zaślepki. A jak ze spalaniem? Zmieniło się coś?
Wielkich różnic nie ma, ale mam wrażenie jakby lepiej sie wkręcał na obroty taki żwawszy jakby był, ale to może tylko w mojej psychice jest :P Co do spalania to bez zmian :D
Coś dać musi bo juz nie dopala spalin :D
Dzisiaj wyczyściłem czujnik ciśnienia doładowania w Lancii :D kurcze nie wiedziałem, ze tam tyle syfu może byc ;)
OJ możesz się czasem zdziwić:P jak tam nie będziesz długo zaglądał i przeganiał auta.
no i zauważyłem, e teraz nie ma takiego spadku mocy w okolicach 2700-2800 obr. teraz idzie cały czas równo ;)
Czasem w tych czujnikach jest troszkę syfu ;/
Siema.
Mam mały problem w Lybrze, mianowicie nie świeci mi jedna lampka od podświetlenia rejestracji (prawa) myślałem, ze to tylko żarówka, ale nie, tam w ogóle prad do lampki nie dochodzi, gdzie można szukać przyczyny :?:
pomóżcie, bo mi kontrolka w środku świeci i jest to trochę denerwujące ;)
przeglądałeś forum klublancia? tam jest opisany taki sam problem, mogę wkleić linka z innego forum?
Z Lancią się lubimy ;) A co do braku podświetlenia to sprawdzałeś kable? Przyuważ, że tutaj po lewo gdzie wiązka idzie od klapy do karoserii, tam dosyć mocno mogą kable się zginać. Możliwe, że coś przetarło się.
Ok dzieki, jutro to obadam, w sumie, ze sam na to nie wpadlem ;)
Dzisiaj przyszedł olej do Lybry, najlepsze jest to, ze w Pleszewie w kazdym motoryzacyjnym ten olej jest nie do dostania :sciana:
Załącznik 6681
Jutro dojdzie filtr MANNa ;)
86zl za olej i 20 za przesylke ;) najlepsze jest to, ze ten sklep co kupiłem ten olej jest w Kaliszu (30km ode mnie) i w ten sam dzien byłem w tym miescie, niestety, zorientowałem sie dopiero po powrocie, ze przecież mogłem go osobiście odebrać ;)
No i gites, filtry mana jak najbardziej ok.
Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
heh, no to jest jednak dużo droższy od mobila.. Ja to ok 100 albo nawet 80 to się mieszczę z filtrem za mobila 10w40 ;)
Z tym, ze tu masz banke 5l ;) co do filtra to wyniesie mnie następne 31zł ;)
Akurat ten 1L.. heh mi nie robi bo i tak wchodzi 4L ;)