Przód ma taki minus że mam sporo odprysków od kamieni na masce :( A środek staram się zawsze mieć czyściutki ;)
To jest widok strony w wersji do druku
Sprężyny Fiat Bravo I JTD EIBACH (2939825508) - motoAllegro mocno zainteresowałbym się tematem ;-)
Już dodane do zakładek i czekam jak potoczy się licytacja ;) A powiedz jak jest z dopasowaniem tych sprężyn, działa to na zasadzie PLUG & PLAY czy może coś trzeba modzić ;)
P&P wszystko ;-)
To już będzie konkretnie wyglądał, jeszcze soczewki. Damian byłeś swoją Mary we Wrocku ostatnio jakoś ?
Na pewno w sylwestra i jeszcze chyba 21 grudnia to takie ostatnie daty mojego pobytu we Wrocku ;)
W grudniu chyba gdzieś twoją mary widziałem
No to bardzo możliwe ;) lukq a jak włożę sprężyny od bravo do mery to tył nie będzie niżej, chyba jest cięższy? Pytam bo nie myślałem nawet że mogę patrzeć na springi z tych modeli ;)
Ogólnie jak nie będziesz woził nic ciężko to powinny podejść. Niech facet wyśle Ci jeszcze nr fabryczne, sprawdzi się na stronie dokładnie
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2, przy użyciu Swype
lukq jeżeli chodzi o nr fabryczne to dostałem maila że zostały one zamalowane :(
Damian podejdą sprężyny tylko trzeba będzie gumy powsadzać że jak coś załadujesz, żeby nie usiadł
Po nich można wszystko dokładnie sprawdzić. Myślę że i tak powinny być ok. Najważniejsze są przednie, żeby były do diesla
Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
Lukq a jak założę do 1.4 z 1.9 JTD podejdą i będą sztywniejsze ?
Do 1.4 będą wysoko:) chodzi o ich twardość i ugiecie do Masy pojazdu
Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
no u mnie jest nisko ale może troszkę by się jeszcze przydało :)
Pewna zmiana w nowych felgach ;)
Załącznik 6440Załącznik 6441Załącznik 6442
Ej a masz jakieś 15' ? na przymiarkę ?
Widzę poszła mała polerka? :)
Dokładnie tak ;) Jestem zadowolony z efektów, jeszcze dekielki ładnie się ze wszystkimi komponują, wszystko jest na plus ;)
Dobrze Ci to wyszło;-)