nie przychodzą mi powiadomienia o postach w obserwowanych wątkach. tzn. dochodzi tylko niewielka ich część. nagle przestały powiadomienia przychodzić. sprawdzałem profil, spam w skrzynce i pocztę raczej wykluczam - z innych forów maile dochodzą.
To jest widok strony w wersji do druku
nie przychodzą mi powiadomienia o postach w obserwowanych wątkach. tzn. dochodzi tylko niewielka ich część. nagle przestały powiadomienia przychodzić. sprawdzałem profil, spam w skrzynce i pocztę raczej wykluczam - z innych forów maile dochodzą.
Kiedy to zauważyłeś?
---------- Post dodany o 21:43 ---------- Poprzedni post dodany był o 19:54 ----------
Po twoim zgłoszeniu przeanalizowałem logi zdarzeń. Poprawiłem pewną rzecz. To było w związku z powiadomieniami GG. Daj znać z czasem.
póki co porawy brak ale poczekajmy jeszcze z dobę.
chyba faktyczniepomogło :)
jeszcze poobserwuję. jak coś będzie nie tak to dam znać.
Działa?
Ps.: ,,Wiadomość, która została wpisana jest zbyt krótka. Musi zawierać co najmniej 10 znaków.'' haha
Ok, dzięki za informację. Co do 10 znaków, to taka jest domyślna wartość. Mocno to irytuje?
od dwóch dni wyświetla mi się taki komunikat:
da się coś z tym zrobić?Cytat:
Dane z tej zabezpieczonej strony zostaną wysłane do strony, która nie jest zabezpieczona: new.smartcontext.pl.
za każdym razem gdy loguję się nie z strony głównej dostaje błąd:
http://img854.imageshack.us/img854/2...pboard02rd.png
oczywiście loguje się z sukcesem i moge przejść z głównej na dane podstrony, nie mniej trochę to irytuje
Pierwszy raz w zyciu chciałem cos pobrac z "Download" i lipa, podobno nie mam uprawnień :sciana: o co kaman :?:
Spróbuj jeszcze raz, bo może jakiś błąd chwilowy
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2, przy użyciu Swype
No kurcze dziwne, a dość pilnie coś potrzebowałem :P
Niestety wyskakuje błąd o uprawnieniach, ze dzienny limit przekroczyłem i ze muszę w grupie VIP :sciana: paranoja jakaś .
Dostałeś bana może :-P, tak na poważnie to jesteś w grupie vip, ściągnął bym Ci ten plik i wysłał ale jestem w morzu i nie za bardzo mam jak ;-)
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2, przy użyciu Swype
Spoko, jakos dam sobie rade, ale mam nadzieje, ze prezes to naprawi :D
A wyślij mi na pw co chcesz może ja spr..