Już się tak nie prześcigajcie - życie jest naprawdę fajne na ziemi ;)
To jest widok strony w wersji do druku
Już się tak nie prześcigajcie - życie jest naprawdę fajne na ziemi ;)
moim 160 km/h. a czyimś... kilka lat temu jakieś BMW, prędkość 230 km/h (autostrada). 3 dni temu dosiadłem kolejnej BMKI, 530D z 230 konnym silnikiem z 2009 roku w automacie. ostatni raz czułem takie przyspieszenie podczas startu Boeing'a... prędkości max. nie sprawdzałem, bo nie było odpowiednich warunków :)
180 swoim....Przyjaciel mnie podkusil..On leona ma...Ale ja musialem jak to sie mowi pokazac...Na benzynie niczego sobie idzie..
Nigdy nie sprawdzałem, nie czuje takiej potrzeby, przyśpieszenie auta
przy wyprzedzaniu bardziej się przydaje niż pędzenie
na złamanie karku, przy dobrych warunkach max 140km/h.
Jeżdżę 27 lat z czego 23 zawodowo.
aaa widzisz ;) To w takim razie ja wrzucam moją prędkość maksymalna :P
Załącznik 5126
240 km/h :) ale już tak nie jeżdze
Ja też chce takie Bravo :D
W sumie, to gdzie się do tylu rozpędziłeś ? :D
Moja odpowiedz była do postu boch'a, który pisał o starcie Boeing'a ;) To prędkość zmierzona z GPSa podczas lotu Boeingiem 737 ;)
Oj no przecież się śmieje ;)
Alfa Romeo 156 2.4 JTD 185 PS na autostradzie w Austrii 238km/h. Tyle pokazał GPS.
W Austrii bym tyle nie zaryzykował jechać :D
Mondeo MKIII ponad 215 km/h - jeszcze szedł, ale pasażerowie się buntowali głośnym krzykiem, Fiat Coupe - 190 km/h jeszcze szedł, ale zakręt się zbliżał dość szybko, Honda cb 750 - 199 km/h i odpuściłem, bo zdawało mi się, że jedzie za mną policja, Honda VTX 1800 podobnie, z tym, że odpuściłem sam z siebie, a nie z przez to, że mi się w lusterku policja przewidziała.
190km/h swoim,aż sam się zdziwiłem a firmową Fiestą VII 2011 1.4 TDCi 68 KM 170km/h.Dobrze że miałem spoko kierownika.Dostałem ustne pouczenie i było git.
W sumie to tak na prawdę mamy się czym chwalić?
No no..Ja miałem CC 700.. jechałem w 3 osoby z bagażami po dach i jak mu pocinąłem to poleciał około 115km/h ale przyznaje. licznikowe i lekko z górki ;)
A sieną to jak kiedyś wracałem zmęczony z roboty to licznik pokazał mi 144-146 km/h GPS w tedy zarejestrował mi V-max ~ 132/133 km /h
45 km/h, C360 z teleskopami od WSKi,z talerzówką, na wstecznym.
edit: jack black, mikoz przybijam Wam piąteczkę i żółwika :) Cieszę się że jesteśmy w tym samym Klubie Rozsądnych Kierowców :)
edit2: moja córka, w swoim mniemaniu doświadczony kierowca, ostatnio dostała odemnie żółta kartkę, jak nie poskutkuje dostanie czerwoną i zaspawam jej IV i V bieg, lub prawo jazdy trafi do mojego biurka.
Siena 1.2 z 2001r. z przebiegiem 110k pb+lpg licznikowe 140 km/h. Ale realne pewnie okolo 130km/h ;)
Z tego co pamiętam :
FSO 1500 - 155 km/h
Polonez 2.0 - ponad 180 km/h
Tipo 1.4 gaźnik - 170 km/h
Tipo 1.9 D - 165 km/h
Renault Megane 1.4 eco - 170 km/h
Tempra 2.0 - 200 km/h
Tipo 2.0 automat - 180 km/h
Peugeot 206 2.0 HDI 200 km/h
Golf IV 1.4 - 180 km/h
Tipo 1.9 TD - 185 km/h
Kawasaki ZX 6 R NINJA - 241 km/h i dalej strach :)
Marea 1.9 jtd 190 km/h i to nie max