tez bez klimatronica :P
To jest widok strony w wersji do druku
tez bez klimatronica :P
tak wiem.
Ale ważne ze ręczna klima jest.
BYłem, widziałem.
Autko 100% razy lepsze niż to ze skóra.
Bardziej zadbane i przede wszystkim lakier bez żadnych uszczerbków :)
TYlko tylnie klosze mial tak jakby nadpęknięte od środka od mrozu czy czegoś...
Ale ma mi to wymienic na własny koszt hehe...
Utargowalem na 20,200 :)
I chyba biore :)
elegancko :) u mnie tez jedna jest nadpeknieta ale to trzeba sie dooobrze przypatrzec ... to teraz smigaj nim na zlot :) bedzie jeszcze jedno stilo :)
ja mam obie "spękane" ;)
eee - przyciśnij kolesia - toć to komis jest - spokojnie ta końcówka powinna odejść..
no nic urwać się nie dało niestety heheh.
Zaliczka wpłacona.
Na przeglądzie wyszło mi że w najbliższej przyszłości muszę pomyśleć o wymianie gum na stabilizatorach i pod skrzynią biegów. Reszta w jak najlepszym stanie.
Panowie, bd kupował nowe letnie opony, bo te moze nie są w najgorszym stanie, ale sa od nowości i są one z 2000roku...
Więc maja okolo 10lat i mysle że sobie kupie, bo jednak strach mi na takich starcyh jeździć hehe.
Myślalem o takich:
http://allegro.pl/item938422063_opon...le_tuning.html
Co myślicie? Warto coś takiego?
A co do zlotu, jak tylko bedzie mi o jakimś wiadomo, to chętnie się przejadę ;D
myślę że nie. też będe w kwietniu kupowal opony takie jak ty 215/45/17 i pozadna opona kosztuje minimum 300zl ... ja bede kupowal barumy :) polecam ci je bo na 16" felgach takie mialem i sprawowaly sie rewelacyjnie :) a jesli chodzi o zlot to jest od 1 do 3 maja ale to juz poszukaj jest na naglowku kazdej strony :)
widziałem różne ceny takich opon, ale 300zł wydaje mi się troche dużo jednak.
A te widać że mają zejście, czyli muszą być na swoją cene bdb.
Myślę że jutro sobie je zamówię, bo około poniedziałku-środy odbiore stilacza hehe.
no nie wiem. jeden kolega z forum ostatnio zakupil oponki za 1700zl wiec sie zastanow zeby za rok czy dwa nie musial ich zmieniac na nowe :)
no niby tak, ale w domu mam kilka aut już i zawsze opony jak byly kupowane to zawsze takie tańsze i się spisywaly dobrze więc myślę że i w tmy przypadku było by dobrze.
TYlko nie wiem czy one głosne moga nie być...
A mógłbyś mi coś polecić jeszcze na allegro?
Tak do 220zł za sztukę? ;>
http://moto.allegro.pl/item953700619...17_krakow.html
tutaj masz kierunkowe, ja osobiscie wole w roznym bieznikiem po obu stronach :)
a orientujesz się może czy one sa głośne?
nie mam pojecia ... ale raczej nie ... za tanie ... ja ci proponuje barumy bravuris 2 ... kolo 1300zl za komplet :)
jest to oczywiście opinia subiektywna,bo nikt nie robił badania w kabinie w dB na Wanilach i innych, ale kolega miał różne i mówi, że te są najgłośniejsze,ale tak jak napisałem jest to jego subiektywna opinia.Inny kolega mówił,że to dlatego że ma bieżnik w kształcie choinki, ale nie wiem czy można mu wierzyc. :?:
... ten post do usuniecia :sciana: