Załącznik 2099
Wiadomość, która została wpisana jest zbyt krótka. Musi zawierać co najmniej 10 znaków:roll:
To jest widok strony w wersji do druku
Załącznik 2099
Wiadomość, która została wpisana jest zbyt krótka. Musi zawierać co najmniej 10 znaków:roll:
Idzie facio po lesie... deszcz zacina, wiatr duje, noc czarna... zmarzł cały, patrzy - stoi samochód. Podszedł, zagląda do środka - nikogo, drzwi otworzył, wsiadł na tylne siedzenie chroniąc się przed deszczem.
Nagle samochód ruszył... facio zgłupiał.... samochód jedzie, on siedzi sam, za kierownicą nikogo... Nagle pojawia się owłosiona ręka, kręci kierownicą i znika...
Facio w coraz większym strachu.... Patrzy wystraszony, pojawiają się pierwsze zabudowania, w końcu samochód zatrzymuje się przed zapuszczonym domem na skraju wsi.
Drzwi się otwierają, zarośnięty mężczyzna zagląda do środka i widząc wkulonego ze strachu w najdalszy kąt facia pyta:
- Co tu ku..wa robisz!?!
- Eeee... nic... jadę... - duka przestraszony pasażer.
- No ku..wa można o..ujeć!!! Ja pcham a ten k..wa sobie jedzie.
Stąd wzięło się pojęcie: Rozkraczył się
Swoją drogą polecam stronkę.
Moja odpowiedź na ACTA:lol:
Załącznik 2413
Nie mam pojęcia pod co to dać i co o tym myśleć :smile::smile:
http://www.youtube.com/watch?v=ZdMWb...89RVAAAAAAAABw
Facet domyślał się, że żona go zdradza. Pewnego wieczora zaczekał aż wyjdzie z domu, po czym wskoczył do taksówki nakazał kierowcy ją śledzić.
Chwilę później wszystko było jasne - żona pracowała w agencji towarzyskiej! Zszokowany facet mówi do taksówkarza:
- Chcesz pan zarobić stówę?
- Jasne! Co mam robić?
- Wejść do agencji, zabrać moją żonę, wsadzić ją do taksówki i zawieźć nas oboje do domu.
Taksówkarz zabrał się do pracy. Kilka minut później drzwi agencji otworzyły się z hukiem i pojawił się taksówkarz trzymający za włosy wijącą się kobietę. Otworzył drzwi samochodu, wrzucił ją do środka i powiedział:
- Trzymaj pan ją!
A facet krzyknął do taksówkarza:
- To nie jest moja żona!
- Wiem, ku*wa, to moja! Teraz idę po pańską!
Dobre. Widziałem na JM dzisiaj rano i faktycznie nie zauważyłem :D
też widziałem demota tego rano ale goryla nie zauważyłem. :D czarne bydle na czarnym tle i potem się czepiają nas facetów :D
Kurde ja też nie :P
A tutaj mały instruktarz, jakbyście zgubili kluczyki.
KWEJK.pl - jak wlamac sie do samochodu
Kamyk widziałem to kiedyś lecz jest małe ale. Np u mnie w samochodzie nie ma wogole tych wystających bolców, więc jest lekka mina :D
seth możesz być spokojny o autko :P