jezeli masz problem z aktywacja a masz adapter i program mes lub alfaobd moge tempomat aktywować zdalnie
To jest widok strony w wersji do druku
Mam taki sam jak @Kubusiek279 więc widzę że jest szansa . Mam fabrycznie ogranicznik prędkości i pytanie czy się da jakoś zmienić w ustawieniach za pomocą MES funkcję przycisku ogranicznika prędkości na włączanie tempomatu ( ogranicznik mi nie potrzebny ) , ewentualnie "przedrutować" coś żeby nie zmieniać kierownicy lub jej przycisków ??Załącznik 43564
Cześć,
jestem tutaj nowy, więc z góry przepraszam, jak czegoś nie zauważyłem, a było już poruszone na forum. Chciałabym uruchomić tempomat w swoim tipo. Czy finalnie udało się komuś przejść całą procedurę i to działa ?
Może ktoś się tym zajmuje właśnie z Krakowa lub okolic. Z góry dziękuję za poświęcony czas. Pozdrawiam
Witam, przeszedł mi tempomat z odzysku z wysuniętą wtyczką z przewodów. Mógłby mi ktoś napisać w jakiej kolejności ida kabelki od strzałki na obudowie wtyczki albo zrobić zdjecie ? Był Bym wdzięczny ;D
Załącznik 43752
Załącznik 43750Załącznik 43751
Obsłuży, czy do zmiany?
Jak cos koncowka to "xxc" slabo widac c na koncu zdjecia
Witam.
Czy zadziała mi tempomat przy tym BC ?
czy muszę dokupić coś prócz kierownicy?
Jakieś wiązki przewodów?
Załącznik 43768 Załącznik 43769
Dzięki za odpowiedź, pozdrawiam.
Do usunięcia
Cześć u mnie BC jak na dołączonym zdjęciu.
Tipo Pop 1.4 16v z końca 2017. Mam radio z bt, odbieranie połączeń i sterowanie muzyką z kiery. Tylko tego tempomatu trochę brakuje ��
Da radę? Czy szkoda zachodu?
Edit: wpisuję numer, bo nie mogę dodać fotki
- 520631510
https://photos.app.goo.gl/3HbmGFh4itfeoeYH6
Szkoda :/
Tak czy siak dzięki za szybką odpowiedź! 👍
Dobrze rozumiem, że w moim przypadku jedyna opcja gdybym się uparł, to wymiana BC I kodowanie go pod auto, lub cały zestaw startowy z kluczykami, immo itd?
Edit:
Kupowałem z myślą że brak tempo, to żaden problem. Wcześniej jeździłem renówkami a tam dokładka to tylko kwestia kierownicy i zwijaka w kolumnie. Wiązki w każdym aucie są takie same.
Włosi mnie trochę zaskoczyli 😁
Witam ponownie.
Mam pytanie do ekspertów.
Czy przy tym BC zadziała tempomat:
Załącznik 43941
Zadziała, tylko wymienić kierownicę i aktywować.
Dzięki za pomoc kolego.