Witam, udało się komuś zmienić tylne lampy na poliftowe LED? Wiem jak sprawic by nie było błędu żarówki, natomiast nie wiem jak sprawić by STOP nie świecił sie ciagle razem z pozycjami.
To jest widok strony w wersji do druku
Witam, udało się komuś zmienić tylne lampy na poliftowe LED? Wiem jak sprawic by nie było błędu żarówki, natomiast nie wiem jak sprawić by STOP nie świecił sie ciagle razem z pozycjami.
Hej wiesz może czy wymieniał ktoś reflektory główne (te ze światłem mijania) ze zwykłych na ledowe? Mam 500x 2016 i zastanawiam się czy zadziałają
Jeżeli masz żarówki to nie zadziałają.Działają tylko na podmianę z xenonami-plug&play.Ja wymieniłem ,różnica kolosalna
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
C0Załącznik 45090Załącznik 45091 do podłączenia lamp tylnych na poliftowe ja to zrobiłem u siebie i wszystko działa bez błędów.Jeżdżę już z nimi ponad trzy lata.Trzeba trochę przerobić instalację.Wszystko znalazłem na włoskim forum Fiata 500X.Zamieszczam link i zdjęcia podłączenia.Trzeba sobie przetłumaczyć.[/URL]Załącznik 45088Załącznik 45089https://500x.forumfree.it/?t=77291822
Kupiłem go z xenonami przerobionymi na żarówkę led. Są 4piny w kostce i w lampie trzy na górze i jeden na dole. Z tego co widziałem na schemacie to te na górze są od manetki, świateł długich i krótkich a ten na dole od regulowania wysokości