To jest widok strony w wersji do druku
-
Witam. Czy ktoś z Poznania jest wstanie pomoc w instalacji CarPlay w Fiat Tipo z 2017 r
Pozdrawiam
-
Cytat:
Napisał
Qvadrat
Zrobiłem osiowanie. Wszystko działa i carplay i dodatkowe menu do świateł dziennych i licznik nie miga i mes pokazuje wszystko ok.
Problem został zidentyfikowany - nie był możliwy zapis do węzła poduszek bo z tylu na kanapie był przypięty pasem fotelik. Po jego odpieciu wszystko poszło bezproblematycznie.
Kto w Białymstoku i okolicy ma uc7 a nie ma AA/CP to mogę aktywować. Do 10 minut roboty :-)
Dziekuje za zainteresowanie i pomoc w aktywacji.
Ja bym chętnie skorzystał z Twojej propozycji aktywacji AA/CP, jakbyś miał chęć poświęcenia czasu nie pozostanę dłużny
-
Spoko, odezwę się ma pw i dogadamy termin.
-
Dzięki pomocy Qvadrat udało się uruchomić AA/CP w uc7 wszystko działa po podłączeniu telefonu.Taki duży tabliecik w Tipku nareszcie odżył. Dziękuję bardzo Qvadrat jesteś wielki.
-
Ale musi byc albo nav albo live? Czy 7 cali golas
-
Jeśli chodzi o 7 cali golas to ktoś próbował uruchomić AA i poległ z tego co pamiętam.
-
Cytat:
Napisał
tygri
Dziękuję bardzo Qvadrat jesteś wielki.
Nie ma sprawy, polecam się.
W tym przypadku bez navi i bez live, udało się choć nie za pierwszym razem.
-
Nie wiem jak u innych ale moje uc7 bez nav i live, takie gołe radyjko(teraz już nie gołe). Kupiłem Tipka jaki był dostępny, chodziło mi tylko o silnik w dizlu.
-
Cytat:
Napisał
Qvadrat
Nie ma sprawy, polecam się.
W tym przypadku bez navi i bez live, udało się choć nie za pierwszym razem.
Szkoda, że mieszkasz na drugim końcu Polski, bo bym już u Ciebie był na uruchomienie android auto:smile:
-
Cytat:
Napisał
tygri
Nie wiem jak u innych ale moje uc7 bez nav i live, takie gołe radyjko(teraz już nie gołe). Kupiłem Tipka jaki był dostępny, chodziło mi tylko o silnik w dizlu.
Który rok produkcji
-
Cytat:
Napisał
kartonik
Szkoda, że mieszkasz na drugim końcu Polski, bo bym już u Ciebie był na uruchomienie android auto:smile:
Nie ma problemu, mieszkam bliżej jak chcesz to wpadaj posiadam Mes-a 4.4 i wtyczkę typ 5. Ostatnio ogarniałem AA w Tipo 1.6mjet, ale auto miało U7 z navi, live i kamerą cofania. Proxi w tym aucie miało konfigurację z 160bajtów, dopiero zmiana na konfiguracje 235bajtów uruchomiła AA.
-
Cytat:
Napisał
steyr
Nie ma problemu, mieszkam bliżej jak chcesz to wpadaj posiadam Mes-a 4.4 i wtyczkę typ 5. Ostatnio ogarniałem AA w Tipo 1.6mjet, ale auto miało U7 z navi, live i kamerą cofania. Proxi w tym aucie miało konfigurację z 160bajtów, dopiero zmiana na konfiguracje 235bajtów uruchomiła AA.
Czyli się da. Który rok auta. Ja mam całkiem blisko
-
Cytat:
Napisał
Gomez405
Czyli się da. Który rok auta. Ja mam całkiem blisko
2017r jak dobrze pamiętam.
-
Napiszę do ciebie później na pw żeby nie zaśmiecać forum
-