To jest widok strony w wersji do druku
-
Do fiat Doblo od 2015 nie pasuje pisze nie prawidlowo opragromowanie
-
Witam,
Czy można prosić oprogramowanie do Lancii Ypsilon 2016 ucconect 5 cali nav z live?
-
Do Ypsilon, DOBLO, Ducato aktualizacja wersja 13.00.57.05 jest tutaj:
https://drive.google.com/file/d/1biu...phs8eJdXSyHM1n
-
Cytat:
Napisał
JackTheNight
Dzięki za pomoc udało się! Wiesz może czy to jest najnowsze możliwe? Ja miałem wgrana wersję 10.
-
Najnowsza z możliwych jest wersja : 13.00.65.02, ale na razie jej nie spotkałem w necie, ja wyżej udostępniłem wersje wcześniejszą : 13.00.57.05
-
Cytat:
Napisał
JackTheNight
Najnowsza z możliwych jest wersja : 13.00.65.02, ale na razie jej nie spotkałem w necie, ja wyżej udostępniłem wersje wcześniejszą : 13.00.57.05
Dzięki za info. Aktualizacja się zrobiła bez problemu, musiałem tylko aplikacje live przywrócić. Nie wiesz jak zrobić żeby pogoda była w tomtomie i natężenie ruchu? Natężenie i pogoda u mnie działa tylko na zachodzie Europy..
-
Cytat:
Napisał
jan3387
Dzięki za info. Aktualizacja się zrobiła bez problemu, musiałem tylko aplikacje live przywrócić. Nie wiesz jak zrobić żeby pogoda była w tomtomie i natężenie ruchu? Natężenie i pogoda u mnie działa tylko na zachodzie Europy..
Dobra już wiem, trzeba podłączyć telefon i wtedy jest wszystko 🤭
-
Cytat:
Napisał
JackTheNight
Czy istnieje jakas wersja softu do radia z uconnect 5.0 bez navi wersja USA do 500L która przestraja czestotliwosci na europejskie tzn radio szuka czestotliwosci co 0,1MHz ?
-
Spróbuj ta wersje która udostępniłem powyżej :)
-
Cytat:
Napisał
JackTheNight
Spróbuj ta wersje która udostępniłem powyżej :)
chodzi o wersje z tego posta ?
Do Ypsilon, DOBLO aktualizacja wersja 13.00.57.05 jest tutaj:
https://drive.google.com/file/d/1biu...phs8eJdXSyHM1n
Bedzie sie nadawac do mojej 500L ?
-
-
Cytat:
Napisał
JackTheNight
Będzie pasować.
Zrobiłem aktualizacje, niestety nieparzyste czestotliowosci dalej nie szuka..
-
Pewnie w body computerze musisz zmienić kod kraju, alfaobd można to zmienić.
-
Cytat:
Napisał
JackTheNight
Pewnie w body computerze musisz zmienić kod kraju, alfaobd można to zmienić.
O ile dobrze pokazuje. W moim przypadku według AlfaOBD Afganistan, a MES mówi Poland.
-
A do Ducato z navi macie może aktualizację?